Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki pénzt ad a gyereknek a születés/névnapjára (esetleg karácsonyra is) egy borítékban?

Figyelt kérdés

Nekem borzasztó rosszul esik, mert szegény gyerek még csak 3 éves, de eddig minden születés- és névnapjára, karácsonyra pénzt kapott a nagyszülőktől. Szegény meg csak tartja a borítékot, azt sem tudja, hogy mit kezdjen vele (legalább egy jelképes 100 Ft-os kisautót vennének mellé, hogy örüljön is, hogy kapott ajándékot, de nem). Holott már nem egyszer el lett mondva, hogy ha annyira nem tudják, hogy mit vegyenek, adják ide nekünk az alkalom előtt és megvesszük az ő nevükben az ajándékot, amit tudjuk, hogy szeretne. De nem. Volt már olyan is, hogy listát írtunk (pl. karácsony előtt), hogy ezeket szeretné a gyerek, osszák el maguk között (nagyszülők, nagybácsik, nagynénik), hogy ki mit vesz, de nem. Szegény a karácsonyfa alatt is csak állt, a mi ajándékainkat lelkesen bontogatta, a szánkóra már a fa alatt ráült, a borítékkal meg nem tudott mit kezdeni...

Látom rajta a csalódottságot a boríték láttán.

2012. szept. 24. 14:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kicsi gyereknél tényleg nagyon gáz.

Én arra szoktam rá, hogy megrendelek valamit és anyósomhoz küldetem, ő meg kifizeti, becsomagolja.

2012. szept. 25. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!