Hogy néz ki egy két éves reggelije? és ebédje (levest kap e minden nap vagy nem)
Két évesen már azt ette, amit a család is evett.
Reggel általában tej vagy kakaó kiflivel, Ebédre leves nálunk van mindennap.
Az én fiam 2 hónapja múlt két éves. Itthon reggelire csak tejet iszik, és kekszet eszik hozzá, de a bölcsiben meg megeszi a kis szendvicset, és megissza a teát is. Eddig ebédre ugyanazt ette amit mi. Hétvégente leves+második, hétköznap: főzelék+husi: bármilyen husis étel krumplival/rizzsel/tésztával.
Még nem ebédelt a bölcsiben, mert 1 hete jár csak, de néztem a menüt, ott heti 3-4 alkalommal főzelék van, aztán 1-szer leves+második, meg/vagy 1-szer tartalmasabb főétel.
Kislányom reggel hipp almateát iszik (nem szereti a tejet, se a kakaót, macikávét), kenyeret eszik párizsival. Néha vajas kalácsot.
Mi nem vagyunk levesesek, szóval csak nagy ritkán van, az is inkább a mamáknál. Ebéd az amit én is eszem, a kedvenc a paprikás csirke nokedlivel, de szereti a brokkolis tésztát, rántott sajtot rizzsel, igazából nagyon sok mindent. Még pizzát, meg sajtburgert is szokott néha enni (amitől biztos egy csomó anyuka most szívbajt kap).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!