Van itt valaki, aki 3 év koruli gyermekével szorulás miatt gasztroenterológusnál volt?
Szia!
Bocs hogy nem a kérdésre válaszolok, de nálunk is ez a helyzet, és ráadásul a fiam még vissza is tartja. Ördögi kör ez. Én is azon gondolkozom, hogy elviszem egy ilyen kivizsgálásra, magánrendelőbe, mert ott szombaton is vannak.
mi voltunk.megvizsgálja a szokásos,méregetések....és belenyúl a fenekébe.....
utána vérvétel.nálunk kiderüt hogy tejfehérje érzékeny .ez májusban volt egy éve.tejmentes diétát tartottunk 1 évig.2 hete kezdhetett el újra enni tejes dolgokat.
székrekedésre írták neki a laevalocot 3*5ml és kreon kapszulát 3*felet.de nem sok mindent ér.hozzá lehet szokni.
az én lányom is visszatartotta,nekünk az jött be hogy erőltettem,nem hagytam rá.ha kellett 2 óra hosszáig is ott ültem vele hogy kakiljon.
mára már egész jó a helyzet.maximum 3 naponta kakil és teljesen magától ,ügyesen!
csak sok kitartást tudok kívánni!!!nálunk ez ment majdnem 2 évig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!