Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért fogja meg a TEJ a hasát?

Miért fogja meg a TEJ a hasát?

Figyelt kérdés
2 éves lányomnak már többször próbáltam tejet adni,de mindig nyúlbogyózás lett az eredménye:( Ebből kifolyólag még most is tápszert kap reggel,este.A hétvégén 2 napot a nagyinál töltöttünk,és nem vittem magammal a tápszert,gondoltam majd iszik tejet...és mára megint kőkemény bogyókaki van :(Tapasztaltatok már ilyet?Én még csak olyanról hallottam,hogy hígabb lett tőle a széklet,de hogy szorulást csinál,ilyet még soha...

2012. júl. 23. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, hogy a tej inkább hígabbá teszi a székletet, de épp ma olvastam itt egy kérdésnél, hogy valakinek a doki azt mondta, ne igyon a szorulásos gyerek tejet, mert ront a dolgon…
2012. júl. 23. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, épp most tettem fel egy kérdést nemrég, mert nekem meg eddig csak tejet ivott, és most kezdtük el a Maci kávét, és nem tudtam, hogy most azért van egy kis hasmenése, mert elkapott vmit, vagy a Maci kávétól...és azt írták többen, hogy a maci kávé hajt...tehát tegyél neki bele, és jobb lesz szerintem.
2012. aug. 1. 16:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Kipróbálom....mert jó lenne leszokni tápszerről.De reggel meg este kéri a tejcsijét,így valamit adnom kell neki.
2012. aug. 1. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:

:-) örülök, ha bejönne..:-)

meg hát izé...azért a tápszer drága mint a fene...

Amúgy azért az jutott eszembe, hogy nem lehet-e egy kis tejallergia, azért vigyázz, figyeld őt...amúgy más tejes dolgokat eszik? tejbegríz, krémtúró, tejföl...azoktól nincs baja?

2012. aug. 1. 17:02
 5/5 A kérdező kommentje:

persze,mindent kap...sajtot mindenfélét,mert imádja,napi szinten rengeteget....

túrót,krémtúrót mindent...csak a tej mumus,mert azt is imádja,csak nyúlbogyózik tőle :(

2012. aug. 1. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!