Mivel sűrítsem babám főzelékjét, ha a krumpli nagyon fogja a hasát?
Rizsliszttel.
Mellesleg az én babáim sem ették a főzeléket, se a boltit, se az enyémet. Nálunk maradt a gyümölcs, ebédre hússal, meg a tejpép, tejtermékek. Nem lett semmi bajuk, nem haltak éhen. 1,5 éves koruk óta eszik, amit mi. Szerintem, ha nem eszi, nem eszi, ne ess kétségbe.
ne sűrítsd a főzelékeket, semmi szükség rá!
főzd meg vízben a zöldségeket, vedd ki a főzőléből, turmixold le, pont jó az állaga, nem kell mindenbe krumplit tenni!
Sűríteni anyatejjel!!!
A lányom amit nagyon szeret, brokkolifőzelék egy közepes brokkolit megfőzök és anyatejjel besürítem, Brokkolis húsi csirkemellet megőzöm a brokkolit megpárolom kis vajon adok hozzá fűszereket öszeturmixolom, anyatejjel besürítem, midnen más főzeléket ezzel a módszerrel csinálok
A második válaszoló javaslatával egyet értek. Az én babám tápszeres, székrekedéses.
A krumplit kipróbáltam de el is hagytam. Felesleges.
Ha a gluténhoz szoktatod, mert ott jársz időben, akkor egy kicsi sima lisztet tehetsz a főzibe, de ennek se sűrítés a célja, de sűrít is.
Javaslom az olíva olajat, nálunk tartósan az hozta meg a sikert, minden főzihez 1 kk olíva olaj.
Idővel megszokja az új kajákat a babád belső rendszere és minden rendben lesz.
Én ami szeretek(meg persze a babó is:D)
Fél alma meg fél körte meg hozza egy darab husi, összepárolod, leturmixokod :))
De nézd meg a bébiételes üvegeket hogy miket kevernek, és te is tudsz így finomakat "kutyulni" :))
Kislányom kedvence!
Brokkoli csirkemell alma imádja, a husit megfőzöm utána kis vajon megpirítom egy kicsit a brokkolit szintén és az almát is és végül öszetöröm neki imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!