Mit lehetne neki adni amitől nem lesz szorulása?
3 és fél éves a kisfiam.Már 1 éve küzdünk a wc-be kakilással nem megy sajnos állandóan bekakil meg maszatol.
Mindig is szorulásos volt,de most olyan szinten,hogy keresztbe teszi a lábát és tartja vissza közben erőlködik meg nyög:( 5 percenként ezt csinálja,de már a második bugyit cserélem át rajta mert valami kijön a bugyiba de csak maszatolás.Gricelines kúpom van itthon azt lehet neki adni? Tejet adok neki de az sosem válik be a lekvárt meg nem eszi meg:( Úgy sajnálom szegényt és azt hogy nem tudok segíteni neki.
Éhgyomorra méz, vagy oliva olaj, ricinus olaj az köztudottan hashajtó hatású és nagyon egészséges...
Lehet más jobb ötleteket is tud...Nekem ennyi volt a tarsolyomban..
Nyugodtan add a kúpot, persze ne állandóan, csak végszükség esetén, s beszélgessetek a gyerkőccel, hogy miért nem akar kakilni. Ő már elég nagy, meg fogja mondani, s lehet pofon egyszerű megoldást is találtok majd a bajra!
Én is adtam a Fiamnak egyszer, pedig Ő sokkal-sokkal kisebb volt akkor, mint most a Tiéd. Hamar volt eredmény. Én akkor fél kúpot adtam, szerintem Nektek is elég lesz annyi!
Én is mindenféle természetes dolgot kipróbáltam, de csak nem lett eredmény, s végül muszáj voltam, mivel már 3 napja nem volt kaki akkor.
Jah, és most, hogy már nagyobb, szoktam mondani Neki, hogy ezt meg ezt azért együk meg most szépen, mert ez jó a pocidnak, s ettől nem fog fájni. Olyan ügyesen bevesz mindent, hogy csak nézek sokszor. - Még mindig szorulásos egy kicsit, de már közel sem annyira, mint régen. Sok gyümit eszik, s rengeteget iszik.
Még eszembe jutott, hogy annak idején a Leavolac szirup is segített. Ez elég édes, szerintem vegyetek, s próbáljátok ki ezt is.
Valószínű ennek már pszichés oka van. Mikor kezdtétek és hogyan a szobatisztaságot?
A tej van akinél szorulást okoz, van akit meghajt.
Mennyi édességet, kakaósat, csokisat eszik? Miket iszik?
Amúgy meg a DMben lehet kapni aszalt szilva levet, garantált a hatása.
A kúphoz előbb utóbb hozzászokik, hosszú távon nem megoldás.
Menjetek el orvoshoz, lehet nem ártana egy gasztrós vizsgálat, de nagyon úgy tűnik, hogy pszichés, lelki oka van annak, ha így kakil, vagyis nem kakil.
A lekvárt nem eszi. De magát a szilvát sem? Vagy az őszibarackot?
Van még olyan, hogy Laevolac szirup.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!