Vannak jelei a szobatisztaságnak? Ha igen, akkor mik?
Mit kell figyelni?
Ill., azt tanácsolták nekem, hogy figyeljem, hogy a lányom mikor pisil és írjam fel.
Ezt hogy csináljam? Legyen egy nap pelenka nélkül itthon? Vagy mégis ha pelenkás, mit kéne rajta észre vennem.
A kakinál erőlködik és nyomóhangot ad ki, azt már észre vettem, de az sem egy időpontban van. Van, amikor nem is kakil egész nap.
Állandóan leszedi. Vissza kellett térnünk a body-hoz, hogy valami meggátolja abba, hogy leszedje.
Ha nincs rajta pelenka, akkor teljesen jól elvan, nincs semmi problémája az ég világon.
Viszont ha rajta van, akkor képes addig forgolódni, keresni a helyet, hogy leszedje.
A body tényleg jó megoldás. Úgyis jönnek a hűvösebb napok, kelleni is fog.
Barátnőmnek nagyon vetkőzős volt a lánya, Ő úgy oldotta meg ősztől, hogy pelus, rá harisnya, arra patentolva a body.
Akkor én is így csinálom majd. Egyszer csak abbahagyja ezt az "undorát".
Ma megyek a védőnőhöz vele délután, megkérdezem az ő véleményét is.
Régebben volt már, hogy azt hittük, hogy szobatiszta akar lenni, mert 1 hónapos keresztül minden nap ugyan abban az időben engedte el magát. Olyan mennyiségeket pisilt ki, hogy minden egyből átázott.
Akkor is állandóan ment a fürdőhöz, de nem értettük, hogy miért.
Valószínűleg visszagondolva, amiatt, mert pisilnie kellett.
Akkor 11 hónapos volt. Az még túl koraibb lett volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!