Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hozzam haza az oviból?

Hozzam haza az oviból?

Figyelt kérdés
Kislányom eddig szerette az ovit, de pénteken már sírt alvásnál, ma pedig már reggel is. Most is sír. 1 hónapig még nem kell visszamennem dolgozni, addig ne maradjon csak ebédig? Nehezebb lenne, ha utána kellene ott aludnia?

2012. szept. 17. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vinném haza.Gondolom nemrég kezdtétek a beszoktatást,még idő kell neki,hogy megeméssze a dolgokat.Persze ez most rossz neki is,neked is,mert sírni látod,de hamar belejöttök meglátod:)
2012. szept. 17. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hoznám el ebéd után. Lehet, hogy az egy hónap alatt pont megszokná az ovit, lehet, hogy csak egy átmeneti időszak nála. Nem tudom, hogy mekkora a kislányod, mióta ovis, de nálunk pl. délután jó kis foglalkozások szoktak lenni. Lesz falevél gyűjtés, gesztenye gyűjtés stb. Hátha a kicsid is kedvet kap a délutánig maradáshoz. Sok sikert nektek.
2012. szept. 17. 13:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Októberben lesz 3. Most kezdtük szeptember 5.-én az ovit.

Nálunk az oviban délután csak alvás van, meg uzsonna. Nagyon sajnálom szegénykémet, meg rossz érzés, hogy én itthon vagyok, tudnék vele foglalkozni,de hagyom, hogy ott sírjon.

2012. szept. 17. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vinném haza! Csak összezavarnád vele és később úgyis túl kell esni ezen.
2012. szept. 17. 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem érdemes hazavinned, mert utána úgyis mindenképp bent kellene maradnia és nem igazán értené meg, hogy akkor miért nem viszed haza. Majd átesik a kezdeti nehézségeken és a végén haza sem tudod majd húzni :)
2012. szept. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!