Nagyszülőkről kérdés, igazat adtok nekik?
A férjem külföldön dolgozik,mert itt sokáig nem talált munkát és muszály fizetnünk a hitelünket,meg kell élnünk.
Két kisgyermekünk van,a angyobbik óvodás,a kissebbik két éves bölcsibe jár,én visszamentem dolgozni,mert minden fillér számít annyira lecsúsztunk anyagilag a férjem munkanélküli időszakában.
A közelben lakó nyugdíjas nagyszülők eleinte támogattak abban,hogy visszamenjek dolgozni és ígérték,hogy néha segítenek,mert kizárólag rájuk számíthatok(a férjem szüleit nem nagyon érdeklik a gyerekek),aztán ahogy a férjem elkezdett dolgozni már azt mondták ,hogy azonnal szóljak a munkahelyemen,hogy mégsem dolgozom ,hanem itthon töltöm a kissebbik gyermekkel a 3. évet ,mondtam nekik,hogy ez nem így működik,nem lehet játszani az egyetlen biztos munkahellyel a családban,mert a férjem rövid időn belül kénytelen volt külföldön váltani,mivel átverés volt ahol először kezdett dolgozni és a második helyen sem mer elbizakodni ,hogy valóban hosszú időre lesz munkája ,mint ahogyan azt ígérték neki.
Még az is lehet,hogy egyszer csak itthon terem és én egyedül kell fentartsam a családot anyagilag,ha a munkahelyemmel így szórakoznék,hogy visszajövök,aztán mégsem,aztán meg mégiscsak visszajövök,akkor a végén már semmi biztos bevételünk nem lesz majd.
"A vendégmunkással nem kukoricáznak, ha csökken a meló, csökkentik a létszámot."
Bizony nem kukoricáznak az első helyről megalázó módon lett hazaküldve,még szerencse,hogy még aznap talált másik melót és ráadásul sokkal közelebb hozzánk ,de így is külföldön van ,így sem jöhet haza hétvégente.
Azok után ahogyan először járt már egyáltalán nem merünk elbizakodni,alázatosan,maximalizmussal végzi a dolgát és reménykedik,hogy maradhat...:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!