Mibe altassam a gyerekeimet?
Egyikük 16 hónapos, másik 4 éves.
Kezd lehűlni a lakás, és már kevés a pizsi. Egyikük sem viseli el magán a takarót, lerúgják. Tavaszig hálózsákot használtam mindegyiküknél, de most nem tudok. A nagy nem hajlandó belebújni, hogy Ő nem fázik, a kicsi pedig olyan pozitúrákban képes aludni, hogy zavarja a zsák.
Öltöztessem fel Őket éjszakára? De mibe?
A nagyra vékony hosszú ujjú felső, vékony nadrág, zokni, e fölé téli pizsama.
A kicsire hosszú ujjú body, plüss rugdalózó.
Én ezeket adnám rájuk.
most lehet dilónak fogtok nézni, de én ugyanezzel szenvedtem annó, nem tűrte a takargatást a lányom, és végül így öltöztettem, mitn ahogy az eslő írta, és itt az én megoldásom, hátha neked is bejön:
levágtam egy régi melegítőgatyám szárát, olyan hosszan, hogy a gyerek hóna aljától a feneke aljáig ért, és ezt ráhúztam...:-))
de már most hogy megint szenvedünk mi is ezzel, továbbfejlesztettem a tervet:-DDD, tépőzárral fogom megoldani, vagy patenttal, így nem kell ráhúzni, felemeli a karját, és ráteszem. idióta megoldás, de én ezt csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!