Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves korától olvastatok...

Hány éves korától olvastatok meséket a gyermeketeknek?

Figyelt kérdés

2012. szept. 15. 09:33
1 2
 11/14 TKI Ibolya ***** válasza:
60%

Le lettem pontozva de ahogyan olvasom a válaszokat nekem van igazam.

Azok a gyerekek akiknek már az első pillanattól olvastak szeretik a könyveket és a mesét.Azok akikkel 1 éves koruk után akarják ezt megszerettetni nehéz dolguk van a szülőknek. Tehát szoktatás kérdése.

És még fontos az is hogy ne a tv legyen a mese mondó.

2012. szept. 16. 13:11
 12/14 anonim ***** válasza:
4-5 hónapos korától már nézegettük a neki való pár oldalas könyvecskéket. De konkrétan a klasszikus esti mesemondás 1,5 éves korában kezdődött, amikor egyik este cici helyett mesét olvastam neki (Boribonnal kezdtük)
2012. szept. 19. 18:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk könyvmolyok, de szeretjük a könyveket, ezért már 2 hónapos kora előtt megvettem neki az első mesekönyvét, és azóta minden este olvasok neki a lefekvés előtt. Eleinte csak 1-2 percet, most 16 hónapos és képes akár fél órán át is hallgatni, nézegetni a neki való kis mesés vagy mondókás könyveket. Egyiket a másik után hozza és kéri, hogy olvassunk még. Olykor egyedül is lapozgat.
2012. okt. 19. 15:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Én nagy mondókás és meseolvasós vagyok, lányomat mégis csak 2 éves kora körül kezdte érdekelni a dolog.

Imádom mikor azt írja valaki, hogy márpedig "nekem van igazam, mert olyan piszkosul okos vagyok, és én bezzeg jól csináltam", miközben meg igenis vannak ellentétek, kivételek stb.

Én sokat olvastam a lányomnak, de egyszerűen kikapta a kezemből a könyvet és eldobta. Most már érdekli, de eddig nem, pedig ici-pici korától kezdve olvastam neki.

Na paff. Összetört a világ, és bizonyára én rosszul csináltam, nem úgy mint egyesek. :)

2012. okt. 20. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!