Mennyi cipőt vásároltok őszre a gyereknek? És milyet?
A lányom 4 éves,, ovis, a fiam 2,5 éves, bölcsis.
Jelenleg van nekik fejenként :
-1 gumicsizma
- benti szandi, most még jó rájuk amit nyáron hordtak (egyiknek Maus, másiknak Elefanten)
- zárt bőr félcipő hűvösebb, csitnyább időre (Clarks és Decathlonos)
- könnyű sportcipő amit a melegebb időben hordtak eddig (Clarks mindkettőnek), nemtom engedi-e még az időjárás hogy viseljék majd...
- lánykának van egy vászon tornacipője a tesifoglalkozásokra és egy ünneplője is mert esküvőn voltunk nemrég.
(-itthon habklumpa van rajtuk esténként pl fürdés után, vagy még elég a csúszásgátlós zokni)
talomba van eltéve mindenféle, következő méretű lábbeli: sportcipő, zárt cipő is meg bentinek való vászon jellegű illetve szandi... akciósan vettem korábban őket pl szezonvégi kiárusításokon meg utolsó páras akcióknál így mindig van mit elővenni.
Én abban szoktam vinni őket amit az udvaron is nyúzhatnak, meg utána játszótéren. Szokott lenni szebb kimenős cipőjük is, most pont nincs :)
Mennyire használjátok ki ezt a sok cipőt?
Nálunk gyerekenként ÉVES szinten a cipők:
- 2 szandál (sajnos eggyel nem húzzuk ki, egyik lesz az ovis benti)
- 1 pár zárt cipő őszre
- 1 pár zárt cípő tavaszra (sajnos az őszi tavasszal már kicsi)
- 1 pár gumicsizma
- 1 pár téli csizma
"Elmenős" cipőt még sosem vettem, de a nem elmenős cipőiket is olyan hamar kinövik, hogy idejük sincs elkopni annyira, hogy ne lehessen őket ünneplősnek használni.
5.vagyok.
En mindig akciosan veszem a lanyom cipoit, majd kb. felaron eladom a vateran az osszeset, igy mar nem olyan draga. Vegul a minosegi cipoi nagyjabol 3000Ft-ra jonnek ki. Inkabb legyen tobb, mint egy par mindenre. (Bocsi, nincs most ekezet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!