Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi cipőt vásároltok őszre...

Mennyi cipőt vásároltok őszre a gyereknek? És milyet?

Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 22:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy vastagabb talpú félcipőt és egy gumicsizmát. Félcipőből valami jót, siesta vagy ilyesmi, lényeg hogy tartsa a bokáját mert még azért kicsike ő :) Gumicsizma meg csak nem kell majd olyan sűrűn
2012. szept. 14. 22:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egy sportcipőt vettem és egy zárt félcipőt (csinosabbat, csajosat), illetve egy gumicsizmát.De akarok még egy cipőt játszósnak (valami sportcipő félét).
2012. szept. 14. 22:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Őszre egy drágább, kidolgozottabb félcipőt veszünk mindig Superfitet) + egy mindegymilyen gumicsizmát, aztán majd egy téli csizmát.
2012. szept. 14. 22:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
3 superfit félcipőt.
2012. szept. 14. 22:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én már megvettem a lányom cipőit. 2,5 éves, októberben kezdi a bölcsit.

Vettem 2 félig zárt Falcon bőrcipőt őszi száraz időkre, egyik játszós bölcsibe, játszóra (ezt újszerű állapotban vettem a neten), másik új és kimenősre fogjuk használni.

Egy Superfit magasszárú csinos velúr cipőt, ez volt rajta ma vásárlásnál, esősebb időben.

Egy Bama Tex vastagabb sportcipő/túracipő félcipőt, ez lesz a játszós bölcsiben hidegebb, esősebb időben, de nem télen.

Télre már van egy Superfit Gore tex-es hócsizmája, és fogok még venni egy bélelt bőr bakancsot.(mondjuk Assot)

Gumicsizmája mindig van, azt öröklünk mindig.

Soknak tűnik, de szerintem ennyi kell. Talán a kimenős félig zárt cipő felesleges, de majd elválik.

2012. szept. 14. 23:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Van egy gumicsizma, egy Siesta magas szárú, tavaszról maradt egy nyitottabb Elefanten, száraz időben az még jó most, amíg nincs nagy hideg.

Van egy Siesta sportosabb cipője, de azt mindjárt kinövi, helyette kell majd másik. De veszek még egy Siestát, mert bölcsibe megy, aztán ott bármi történhet a cipővel.

2012. szept. 15. 07:48
 7/15 anonim ***** válasza:
Egy sportcipőt és egy magasabb szárú bőr őszi cipőt vettünk + van gumicsizmánk.
2012. szept. 15. 08:36
 8/15 anonim ***** válasza:

3-at biztosan.

A nagyfiamnak van 1 játszós-ovis sportcipője, 1 gumicsizmája és veszünk még neki egy csinibb cipőt is. Ezeken kívül a múltkor a Renoban vettem egy magasszárú Adidas bakancsot, ami a hűvös őszi vagy az enyhe téli napokon lesz majd jó. 4800 Ft-ra volt leértékelve és érdekes módon tök jó bokafogós a kérge.

A kicsinek van egy örökölt (de alig használt) Geox sportcipője, egy gumicsizmája és neki is kell még 1 zárt cipő.

Télre pedig kapnak majd hótaposó csizmát.

2012. szept. 15. 08:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Egy sportcipőt, egy tornacsukát és egy gumicsizmát, aztán majd télre egy vastag bundás csizmát.
2012. szept. 15. 09:03
 10/15 anonim ***** válasza:

A fiamnak egy magas szárú Adidas cipőt vettünk, a tavaszi sportcipője még jó rá és veszek még egy gumicsizmát.

A kislányom most kezdett el járni. Neki vettünk gyorsan egy Adidas sportcipőt, ami címke nélküli, de új 2500 Ft-ért és még egy zárt csini cipőt fogok venni, miután megnézi egy orthopédus.

Tavaly jártam úgy, hogy vettem 2 hótaposót és egy bakancsot télre, hogy legyen a bölcsibe is, és csak az egyik hótaposót hordta a kisfiam. Idén nem veszek ennyit. A tavaly őszi drága, csini Siesta cipője is csak párszor volt a lábán, most próbálom eladni. Ilyet sem veszek idén.

2012. szept. 15. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!