Ti vásároltok őszre esőruhát 1-2éves gyereknek? Milyet és hol?
Az én lányomnak volt, nem én vettem, hanem kapta, de 2tavasz és 2ősz alatt kb 3x volt rajta. Ha esett vagy babakocsira tettem az esővédőt, és nem adtam a gyerekre esőkabátot, vagy esernyő alatt ölben elszaladtam vele, ha közelre mentünk. Szerintem nagyobb gyerek tudja csak kihasználni, aki már egyedül is megy esőben, pl oviba.
Neki ilyesmi volt:
Mi ezt kaptuk ajandekba a tavaly a kisfiam szulinapjara. Pontosan nem tudom, hol lett veve mert kulfoldon elunk de a csomag magyarorszagrol erkezett. Igy vehettek kulfoldon is mert sokat utaznak de vehettek otthon is. A kabat nagyon jo vizallo a csizma feljon a terd ala igy en csak sima nadragot adok ra ha esik az eso. A taska hozza szinten vizallo. Ha a cimkeje alapjan rakeresek ami "kidorable" akkor dob ki par kepet es igy nez ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!