Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt már olyan személy az...

Volt már olyan személy az életetekben, akinek a puszta jelenléte is irritált?

Figyelt kérdés

Anyóssal nagyon nem jó a kapcsolat. Ő az a tipikus, ha nincs probléma, akkor csinálok magamnak típusú ember.

Állandóan ideges vagyok, s eddig nem tudtam miért. Most eltöltöttünk három hetet úgy, hogy tudtuk, nem találkozunk vele. Boldogok voltunk, egyszer nem emeltük fel a hangunkat, semmi. Most, hogy hazajött, már a hazajövetel napján egy ideg volt mindegyikünk, aztán persze hirtelen meg is csinálta a fesztivált ...

Ezek már kezdenek a kisfiamra is kihatni. Nem tudom, hogy kezeljem, mert nem tudok nem foglalkozni a viselkedésével. Beszélni meg persze nem lehet vele.

Volt már ilyen ismerősötök, hogyan kezeltétek?

Köszönöm.

2012. szept. 14. 15:29
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nekem az egyik osztálytársammal van ilyen "hű mindjárt megfojtalak egy kanál vízben" kapcsolatunk, de mondjuk ez nekem még könnyebb eset, mert nem élek vele együtt (még csak az kéne) de mégis néha már a létezése is irritál és úgy minden, ami vele kapcsolatos. Én is próbáltam már nem is odafigyelni rá, de egy idő után csak úgy tiszta érzésből felpofozni kívántam. Persze nem pofoztam fel, meg semmi, de komoly önmegtartóztatást igényel a feladat, mert az esze mint egy marék lepkének és annyira zavaró, hogy okoskodik és játssza az agyát mindenkinek.

Az egyetlen dolog, ahogy kezelni tudtam a dolgot, az tényleg az volt, hogy nem is vettem tudomást a létezéséről.

2013. jún. 18. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!