Van Erzsébet kártyátok? Mire lehet felhasználni az összeget? Mik a tapasztalatok, és tényleg névre szóló, csak egy bizonyos személy tudja használni?
Szerintem ez az utalvány kártya változata.
Úgy halottam, hogy az utalvány csak átmeneti..
kártya még nincs forgalomban
csak papir alapú utalvány
nem névre szóló,legalábbis én még nwem fedeztem fel rajta a nevem,én is kapok,párom is melóhelyől,én használom fel,teszkóban alkoholon,cigin kivül mindenre elfogadják.
Kettőnknek havi 10ezer,elfogy rögtön
Erzsébet utalványt csak apukám kap a korábbi Sodexho étkezési jegy helyett, az én munkahelyemen sajnos ezt a juttatást megszüntették :-( Általában étteremben használjuk el ill. van egy hentes a közelben, akinél lehet vele fizetni. Bárki tud vele fizetni, hiszen az üzletben nem kérnek tőled személyit a kasszánál :-)
SZÉP kártyám viszont van, azt a nyári nyaraláshoz használtuk fel (Sümeg Hotel Kapitány), a munkatársaim meg általában a menzán költik el a rajta lévő összeget. Ez névre szóló, s mivel regisztrálni kell, így észreveszik, ha nem egyezik. Bár gondolom, sok helyen ezt is megoldják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!