Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » +10 fokban hogyan öltöztettek...

+10 fokban hogyan öltöztettek fel másfél éves gyermeket? Kell már overállal készülni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Másfél éves gyereket nem öltöztetnék mág overallba. Mit adsz majd rá télen, amikor a kemény mínuszok jönnek? Szerintem inkább rétegesen öltöztesd.
2012. szept. 13. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:
uristen overal?telen,5 overalt adsz ra?hat minimum melegebb nadrag,also triko, 2 reteg pulcsi melleny,öszi kabat esetleg,mert te holnaptol mar teli kabatba mesz ki?
2012. szept. 13. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha még babakocsis akkor csak egy réteggel adj többet mint amibe te vagy,ha pedig már aktívabb futkos játszik akkor elég ahogyan te is fel vagy öltözve.
2012. szept. 13. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Semmiképpen sem adnék még rá overált, akkor mit adnál rá, majd -10 fokban?

Öltöztesd rétegesen, hogy ha melegebb lenne le tudd vetkőztetni, vagy fordítva.

Pl. Harisnyanadrág -nadrág (nem vastag)-body-pulcsi-vékony kabát-sapka

2012. szept. 13. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Alulra ha használsz még kombidresszt,vagy póló,erre egy hosszú ujjú,kantáros nadrág(bársony),hosszabb zokni,kabát.Esetleg ha vékonyabb pamut nadrág az alá harisnya,ha derekas a nadrág akkor vékonyabb hosszú ujjú és mellény.Én így szoktam.Overallt majd mínuszokban.
2012. szept. 13. 21:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Lányom van, ma így volt felöltöztetve: vastag harisnya, szoknya, body, pulcsi, őszi kabát és sapka. Meg persze zártabb szandálcipő.
2012. szept. 13. 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen anyagból van az overall. Mi most vettünk polárt a lányomnak, kimondottan őszi-tavaszi. Ez alá én csak egy vékony nadrágot+bodyt+vékonyabb pulcsit adnék.
2012. szept. 13. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:
2,5 éves kislányomat most igy öltöztetem fel nadrág,zokni hosszu ujju felsö ,cipzáros felsö ,összi kabát és sapka és zárt cipö .
2012. szept. 14. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!