+10 fokban hogyan öltöztettek fel másfél éves gyermeket? Kell már overállal készülni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 21:16
1/8 anonim válasza:
Másfél éves gyereket nem öltöztetnék mág overallba. Mit adsz majd rá télen, amikor a kemény mínuszok jönnek? Szerintem inkább rétegesen öltöztesd.
2/8 anonim válasza:
uristen overal?telen,5 overalt adsz ra?hat minimum melegebb nadrag,also triko, 2 reteg pulcsi melleny,öszi kabat esetleg,mert te holnaptol mar teli kabatba mesz ki?
3/8 anonim válasza:
Szerintem ha még babakocsis akkor csak egy réteggel adj többet mint amibe te vagy,ha pedig már aktívabb futkos játszik akkor elég ahogyan te is fel vagy öltözve.
4/8 anonim válasza:
Semmiképpen sem adnék még rá overált, akkor mit adnál rá, majd -10 fokban?
Öltöztesd rétegesen, hogy ha melegebb lenne le tudd vetkőztetni, vagy fordítva.
Pl. Harisnyanadrág -nadrág (nem vastag)-body-pulcsi-vékony kabát-sapka
5/8 anonim válasza:
Alulra ha használsz még kombidresszt,vagy póló,erre egy hosszú ujjú,kantáros nadrág(bársony),hosszabb zokni,kabát.Esetleg ha vékonyabb pamut nadrág az alá harisnya,ha derekas a nadrág akkor vékonyabb hosszú ujjú és mellény.Én így szoktam.Overallt majd mínuszokban.
6/8 anonim válasza:
Lányom van, ma így volt felöltöztetve: vastag harisnya, szoknya, body, pulcsi, őszi kabát és sapka. Meg persze zártabb szandálcipő.
7/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen anyagból van az overall. Mi most vettünk polárt a lányomnak, kimondottan őszi-tavaszi. Ez alá én csak egy vékony nadrágot+bodyt+vékonyabb pulcsit adnék.
8/8 anonim válasza:
2,5 éves kislányomat most igy öltöztetem fel nadrág,zokni hosszu ujju felsö ,cipzáros felsö ,összi kabát és sapka és zárt cipö .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!