XIII. kerületben (Bp. ) van valami jó játszóház? Másfél éves fiammal mennénk. Kicsi a lakásunk, és ha rossz idő van, nem lehet bírni vele bent.
Mi is... Akkor biztos találkoztunk már! :)
Baba-mama torna van még a Kleopárta házban, ha esetleg az érdekel. Bár egy másfél évesnek az már késő.
Régebben jártunk oda tornázni. Most már nem igazán tudnék tornázni, maximum szaladgálni a fiam után, hogy nem pakoljon szét:)
A Te csemetéd mennyi idős? Ti jártok valahova?
4 éves a nagy fiam és 2 a kis lányom :) A torna már nálunk se jön szóba, meguntam, hogy végig szórakoztatnom kell, vagy vigasztalnom...
Most épp nem járunk sehova, illetve Ringatót folytatjuk a Millenárison. A nohában voltunk 1-2x, de a lányom fél ott (elég fura hely, egy pince, tele lomokkal, szóval nekem se jön be)
Egyelőre még játszóterezünk, de sztem majd a Tücsöktanyára fogunk járni néha. Meg én az állatkerti játszóház híve vagyok, szóval igaz, hogy messzebb van, de ha megyek, akkor oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!