Mennyi idős volt a gyermeked, amikor már az összes foga kint volt? Másfél évesen hány foga volt?
Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 13:33
1/10 anonim válasza:
2,5 évesen nőtt ki az utolsó két hátsó őrlője is, de már olyan "hangtalanul" h egyik héten még nem láttam, a másikban meg nőttek kifelé.... Amúgy elég későn kezdtük a fogzást, mert 11 hónapos volt, mikor jöttek az első fogacskái.
2/10 anonim válasza:
másfél évesen 16 fog
most két éves 18 foga van
3/10 anonim válasza:
Másfél évesen az egyik fiamnak 16, a másiknak 12 van.
4/10 anonim válasza:
2.5 evesen jött ki az utolso 4 örlö.
5/10 anonim válasza:
Nálunk is 2.5 évesen jött ki az utolsó kettő teljesen észrevétlenül.
10 hónaposan jött ki az első. Másfél évesen jött ki egyszerre a négy első rágófog így azokkal együtt 12 db volt.
6/10 anonim válasza:
1.5 évesen kint volt az összes. De ami könnyen jön,az könnyen is megy,azt szokták mondani.
7/10 anonim válasza:
Most másfél éves a lányom és 12 van neki kint,
a következő 4-es adag pedig úton. :)
8/10 anonim válasza:
20hónapos a lányom és 8foga van csak, ebből egy hét alatt 4jött ki, és mind beindult már.
A fiamnak ennyi idősen 14-16foga volt, két év 3hónaposan 18foga volt az tudom, 2év7hónapos fogszámolásnál 20foga volt.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi! A lányom most lesz 19 hónapos, és 7 foga van. Lassan jönnek neki nagyon, most is épp szünet van. Eddig a leghosszabb szünet 2 fog között majdnem 5,5 hónap volt. :)
2012. szept. 13. 21:44
10/10 anonim válasza:
25 hónapos a fiam,most jött ki neki nemrég az utolsó őrlő hátul,ezzel együtt megvan a 20 foga.Másfél évesen 18foga volt,2fog(hátsó őrlők)bő félévig jött neki,de szerencsére nem volt vele semmi gond.6hónaposan jött egyszerre 3foga,aztán követni se tudtam,olyan gyorsan bújtak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!