Mennyi pénzt adnátok egy ilyen ruhacsomagért? Alul bővebben!
Kb. 70db-os csomi. A ruhák 95%-a Német C&A-ból való, a maradék szintén Német "My little Bear", Cherokee, Hello Kitty, Bobby Shoes átmeneti cipő, Quechua bundás hótaposó. Egy kislány hordta, nagyon szépek, újszerűek, egy-két bodyn van halvány folt, ami nem jön ki. Van benne minden a sapitól a zokniig.
Eladnám Őket, mert kinőttük, de fogalmam sincs milyen áron lehetne fellőni Vaterára??
Egy ilyen csomi mennyit érne meg?
Én így nem raknám fel egyben, mert biztos, hogy kevesebbet kapnál mint ha pl a cipőket egyenként árulnád. Én személy szerint 26-os bundás bőr bakancsot vadászok a lányomnak, de eszembe sem jutna csomagban keresni. Egy csomó dolog lehet benne amire nincs szükségem, így az egészet hanyagolnám.
De ha ragaszkodsz, hogy egyben akarod eladni, max 10-14 ezer szerintem, de ez már nagyon sok egy összegben.
Az vaterázik, akinek nincs nagyon pénze (pl.én) ennyit nem ad ki egyszerre.
Ja, és függ a mérettől is az ár.
Oké, köszi!
Nem gond az sem, ha valaki nem adna érte semmit, szeretném tudni a véleményeket mielőtt felteszem.
Rendben, átgondolom, hogy esetleg külön-külön felteszem őket!
szia! én perfekt nem értek teljes egészében egyet az előttem szólókkal, mert én pont ruhacsomagot keresek, ami jó nagy és nem bánom azt sem, ha épp 20E ft körül van (jelzem nem vagyunk gazdagok egy szálat sem). de márciusra várjuk első gyermekünket és nekem így sokkal-sokkal olcsóbbnak tűnik, hogy csomagban veszem meg azt a sok márkás ruhát, bodyt, kiscipőt, sapit, rugit, minthogy legolcsóbban is turiból 290 egy body... szóval én már kinéztem 2-3 csomagot teszveszen a legolcsóbb 15000 ft,de nagyon sok ruha van benne. sőt, van olyan csomag is, amire fenem a fogam, gogy 0-9 hónapig jó. szóval ha gondolod megpróbálhatod egyben is feltenni, meg közben árulhatod külön is az értékesebb dolgokat (ilyenre is látok példát). de abban biztos igaza van az előtem szólóknak, hogy darabonként, vagy kisebb csomagokban nagyobb az esélye az értékesítésnek, belőlem gondolom kevesebb van :)
sok sikert! és ha van újszülött ruhád, akkor küldj képeket, privátban megírom az emilem! :)
Ide is felteheted akár darabonként is. Sok kismama van az oldalon és ráadásul ingyen hirdethetsz, eladásaid után pedig nem kell fizetni jutalékot. :)
Köszi mindenkinek!
A ruhák zöme 86-os, egy-két db 80-as, együtt hordtuk őket, 1cm különbség van a két méret között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!