Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi pénzt adnátok egy...

Mennyi pénzt adnátok egy ilyen ruhacsomagért? Alul bővebben!

Figyelt kérdés

Kb. 70db-os csomi. A ruhák 95%-a Német C&A-ból való, a maradék szintén Német "My little Bear", Cherokee, Hello Kitty, Bobby Shoes átmeneti cipő, Quechua bundás hótaposó. Egy kislány hordta, nagyon szépek, újszerűek, egy-két bodyn van halvány folt, ami nem jön ki. Van benne minden a sapitól a zokniig.

Eladnám Őket, mert kinőttük, de fogalmam sincs milyen áron lehetne fellőni Vaterára??

Egy ilyen csomi mennyit érne meg?

2012. szept. 12. 22:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Én így nem raknám fel egyben, mert biztos, hogy kevesebbet kapnál mint ha pl a cipőket egyenként árulnád. Én személy szerint 26-os bundás bőr bakancsot vadászok a lányomnak, de eszembe sem jutna csomagban keresni. Egy csomó dolog lehet benne amire nincs szükségem, így az egészet hanyagolnám.

De ha ragaszkodsz, hogy egyben akarod eladni, max 10-14 ezer szerintem, de ez már nagyon sok egy összegben.

Az vaterázik, akinek nincs nagyon pénze (pl.én) ennyit nem ad ki egyszerre.

Ja, és függ a mérettől is az ár.

2012. szept. 12. 23:20
 2/10 A kérdező kommentje:

Oké, köszi!

Nem gond az sem, ha valaki nem adna érte semmit, szeretném tudni a véleményeket mielőtt felteszem.

Rendben, átgondolom, hogy esetleg külön-külön felteszem őket!

2012. szept. 12. 23:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen jobb ha külön teszed fel,mert úgyis megkérdezik majd tőled hogy ezt vagy ezt nem e adod el külön,Te meg majd írod nekik hogy nem szeretnéd megbontani,így nem fognak vele foglalkozni.Sok embernek nincs szüksége ennyi ruhára egyszerre.Tedd fel külön,szerintem anyagilag is jobban fogsz járni.
2012. szept. 13. 00:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Megírod a méretezést? Hátha érdekelne...
2012. szept. 13. 05:52
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
egyenként tedd fel mert egy nagyobb kislánynak ujszülöt ruhára nincs szöksége ,de a legobb ötlet az lene ha feltenéd csomagban és egyenként is .
2012. szept. 13. 05:52
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
én soha semmit nem keresek, ha egyesével pakolom...Tudod hogy van esélyed normális áron eladni? Szedd szét méretek szerint, illetve a cipőket tényleg ne tedd bele, azok mehetnek külön, de 1 Ft-ról. Hidd el, felmegy 1000 fölé darabja ha jó képeket csinálsz, összemozaikozod, megszerkeszted. Nem csalásról beszélek, csak a sima, nem photoshopos fotókat egymás mellé rakod, és az a fő képed. Jó részletes szöveg, 3 hét lefutási idő, emeld ki az egyiket (csak azt!) és szerepeljen benne, hogy van rengeteg cuccod, csak arra figyelj, hogy más márka nem lehet felsorolva a leírásban. Belinkeled az aukcióba a saját oldalad, akkor tuti megnézik a többi terméket is, ezeket így már nem kell a többi tis kiemelni. Én a csomagokat is mindig 1 Ft-ról indítom, egyszer poénból kipróbáltam, hogy feltettem egy női ruhacsomit fix 1000 Ft-ért, 20 db volt, mégse vitte el senki. Utána feltettem 1 Ft-ról és 4700-ért ment el...tehát válogasd kor szerint szét, egyenként legalább 15 db cucc legyen benne, ezekről is mozaikos, jó minőségű képek, garantáltan több pénzért megy el, mint egyesével...
2012. szept. 13. 06:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ha nem újszülött méretek, hanem egy éves kortól felfelé, lehet megveszem egybem 10 ezerért, és nem kell piszmognod az aukciós oldalakon.
2012. szept. 13. 06:57
 8/10 anonim ***** válasza:

szia! én perfekt nem értek teljes egészében egyet az előttem szólókkal, mert én pont ruhacsomagot keresek, ami jó nagy és nem bánom azt sem, ha épp 20E ft körül van (jelzem nem vagyunk gazdagok egy szálat sem). de márciusra várjuk első gyermekünket és nekem így sokkal-sokkal olcsóbbnak tűnik, hogy csomagban veszem meg azt a sok márkás ruhát, bodyt, kiscipőt, sapit, rugit, minthogy legolcsóbban is turiból 290 egy body... szóval én már kinéztem 2-3 csomagot teszveszen a legolcsóbb 15000 ft,de nagyon sok ruha van benne. sőt, van olyan csomag is, amire fenem a fogam, gogy 0-9 hónapig jó. szóval ha gondolod megpróbálhatod egyben is feltenni, meg közben árulhatod külön is az értékesebb dolgokat (ilyenre is látok példát). de abban biztos igaza van az előtem szólóknak, hogy darabonként, vagy kisebb csomagokban nagyobb az esélye az értékesítésnek, belőlem gondolom kevesebb van :)

sok sikert! és ha van újszülött ruhád, akkor küldj képeket, privátban megírom az emilem! :)

2012. szept. 13. 07:47
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ide is felteheted akár darabonként is. Sok kismama van az oldalon és ráadásul ingyen hirdethetsz, eladásaid után pedig nem kell fizetni jutalékot. :)

2012. szept. 13. 08:38
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

A ruhák zöme 86-os, egy-két db 80-as, együtt hordtuk őket, 1cm különbség van a két méret között.

2012. szept. 13. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!