Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elkezdtem blogot írni, adnátok...

Elkezdtem blogot írni, adnátok építő kritikát?

Figyelt kérdés
Hosszú tervezgetés után tegnap végre elkezdtem blogot írni. Nem csak úgy magamnak írkálnám, hanem szeretnék egy kis közösséget teremteni vele, ezért amellett, hogy ajánlani szeretném nektek, kérlek mondjatok róla őszinte véleményt. Ti olvasnátok egy ilyen jellegű blogot? Mi a benyomásotok az első bejegyzésekről? Valami észrevétel? [link]
2012. aug. 9. 23:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Tetszik a blog, szerintem kifejezetten jó dolog sülhet ki belőle :) Építő jellegű megjegyzéseim:

-Legyen kicsit színesebb, izgalmasabb a háttér, végtére is sem a gyerekekhez, sem a kulturális programokhoz nem illik az egyhangú fehér.

- Kicsit figyelj jobban a helyesírásra! Nem annyira égbekiáltó szarvashibákat ejtettél, de van néhány kisebb-nagyobb elírás, amiket ki lehet küszöbölni.

A többi része tetszik, szerintem humoros is, csak így tovább! :)

2012. aug. 9. 23:49
 2/6 A kérdező kommentje:
tyű, köszi szépen! igen, valóban nem túl színes, ezzel mindenképp kezdeni fogok valamit... a helyesírást meg igyekszem kipofozni. köszi!
2012. aug. 9. 23:55
 3/6 anonim válasza:
Szia! Nagyon jó a blogod, nekem tetszik. Esetleg jótanácsként annyit adnék, hogy szinesítsd képekkel. Még ha nem is a saját családodról és az életedről de az interneten nagyon frappáns képeket lehet találni minden témához és nagyon fel tudnak dobni egy blogot.
2012. aug. 9. 23:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Sose tudom, hogy melyik netes kép milyen szerzői jogokkal bír, és egyáltalán hol kell ezt megnézni.. mert azt hiszem, nem mindegy hogy forrásmegjelöléssel vagy anélkül és hogy honnan származó képet teszek ki... De ha valaki erről részletesen fel tud világosítani, megköszönöm.
2012. aug. 10. 00:01
 5/6 anonim válasza:

Szerintem ennyire azért ne vedd komolyan.

[link]

Ezen az oldalon többnyire tinik írnak blogot, pontosabban fogalmazva képeket posztolnak ki.. de ha valami megtetszik kattints rá a jobb egérgombbal, nyisd meg új lapon onnan pedig mentsd le és végül kedvedre válogathatsz a sokféle lenyűgöző kép közül amit a blogodra feltehetsz :)

2012. aug. 10. 00:04
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. aug. 10. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!