Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesem nem "hagyja", hogy...

2 évesem nem "hagyja", hogy telefonáljak, mit csináljak? Nektek is csinál ilyet, vagy hasonlót 2 évesetek?

Figyelt kérdés

Most ez viccesen hangzik, de szabályos sírógörcsöt kap, ha telózok. Egyből elkezd hisztizni, és nem hagyja abba, csak ha leteszem. Sztem ez az, hogy nem rá figyelek, csak az a baj, hogy ténylegesen semmit nem hallok, annyira ordít...ma pl. a főnökömmel beszéltem volna, de nem tudtam...állati kínos volt.

köszi

2012. szept. 10. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem tudja elképzelni kivel beszél egy megoldás van adsz neki egy másik telot nekem azzal elvan orákig és "teelfonálgat"
2012. szept. 10. 15:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is csak "féltékeny", hogy amikor vele vagy, ne mással beszélj, hanem csak vele foglalkozz.

Menj ki a szobából, ha telefonálsz, ha nagyon sürgős, ha nem, akkor pedig hívd vissza később, pl. amikor alszik a gyerek.

2012. szept. 10. 16:09
 3/3 anonim válasza:
Az én 2 évesem is hasonló,elsőnek sír,utána meg elkéri a telefon hogy ö is hagy beszéljen. :)
2013. okt. 29. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!