Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Idegrendszeri éretlenséget...

Idegrendszeri éretlenséget vagy hasonlót ki és hol, hogyan állapított meg gyermekednél?

Figyelt kérdés
3,5 éves fiam születése óta nagyon sírós, hisztizős gyerek. Nem lehet rá mondani, hogy azért dacos mert dackorban van, hiszen ugyanazokat produkálja mióta megszületett. Türelmetlen, akaratos...nagyon nehéz vele...
2012. márc. 19. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:

szia

az én kisfiam 2.5 éves és már hónapok óta láttam , hogy valami nem ok ezért elvittem a BHRG alapítványhoz ott állapították meg, azóta járunk tsmt tornára meg hrg úszásra és sokkal kezelhetőbb nagyon látványosan fejlődik

én ezt tudom javasolni

ez a torna csodákat tesz

remélem tudtam segíteni

2012. márc. 20. 12:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyerekorvosi javaslatra beutalták a neurológiára, 2 hónaposan. Havonta jártunk vissza, fél éves korára kellett volna leépülnie a csecsemőkori reflexeinek, de nála volt ami később is ég megtartott volt, ez alapján mondták, hogy értelen az idegrendszere. Mi 3 hónapos korától dévényeztünk, 1 évesen makk egészségesnek nyilvánították, az idegrendszerét is épnnek, gond nélkül teljesít az iskolában is. Fontos a mielőbbi felismerés és terápia, ha úgy érzed gond van a védőnő, a gyerekorvos küldhet.
2012. márc. 20. 15:57
 3/3 A kérdező kommentje:

A fiamnak tényleg inkább a síróssága, hisztizése, akaratossága az ami sokknak tűnik. És ez nem csak mostani dolog, 2 hetes kora óta megvannak ezek a kiborulásai. Nagyon nehezen vígasztalódik. Az oviban semmi gond nincs vele!!!

Egyébként meg 5 hónaposan ült, 8 hónaposan mászott, 11 hónaposan szaladt, okos, eleven gyerek....csak nekem gyanús ez a túlzottan erős hisztis, akaratos viselkedés....

Ugye ha az ember elviszi a gyerekét akkor nem találnak mindenképpen vmit, csak ha tényleg éretlen vagy éppen ami a baj. arra gondolok, hogy a fejlesztési pénz miatt nincs olyan, hogy nem mondják rá, hogy semmi baja...

2012. márc. 20. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!