Idegrendszeri éretlenséget vagy hasonlót ki és hol, hogyan állapított meg gyermekednél?
szia
az én kisfiam 2.5 éves és már hónapok óta láttam , hogy valami nem ok ezért elvittem a BHRG alapítványhoz ott állapították meg, azóta járunk tsmt tornára meg hrg úszásra és sokkal kezelhetőbb nagyon látványosan fejlődik
én ezt tudom javasolni
ez a torna csodákat tesz
remélem tudtam segíteni
A fiamnak tényleg inkább a síróssága, hisztizése, akaratossága az ami sokknak tűnik. És ez nem csak mostani dolog, 2 hetes kora óta megvannak ezek a kiborulásai. Nagyon nehezen vígasztalódik. Az oviban semmi gond nincs vele!!!
Egyébként meg 5 hónaposan ült, 8 hónaposan mászott, 11 hónaposan szaladt, okos, eleven gyerek....csak nekem gyanús ez a túlzottan erős hisztis, akaratos viselkedés....
Ugye ha az ember elviszi a gyerekét akkor nem találnak mindenképpen vmit, csak ha tényleg éretlen vagy éppen ami a baj. arra gondolok, hogy a fejlesztési pénz miatt nincs olyan, hogy nem mondják rá, hogy semmi baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!