18 hósan van kötelező védőoltás, vagy "állapotfelmérés"? Csak itt olvastam valami hasonlót, a védőnőm soha semmiről nem tájékoztat.
Figyelt kérdés
Kislányom holnap lesz 18 hónapos. A kiskönyvben sem találtam semmit erről.2012. febr. 21. 15:48
1/5 anonim válasza:
Igen, védőoltás. A gyerekorvostól kérhetsz táblázatot, hogy mennyi idős korban mik a kötelező oltások, amire vinned kell.
2/5 anonim válasza:
Igen, van.
Nálunk ez úgy van, hogy minden oltásánál előre megadja a következő oltás pontos időpontját, napra percre pontosan és az oltások receptjét, már amit ki kell váltani. Az orvos első látogatása alkalmával (3 naposan) hozott egy táblázatot, és elmondta, hogy 14 éves korig milyen oltások vannak, mik a kötelezők és mik a választhatók.
Úgy látszik, mi el vagyunk kényeztetve e téren:)
Nekünk olyan táblázatunk van amin a választható oltások is fel vannak tüntetve, ha megtalálom, azt is belinkelem.
3/5 anonim válasza:
2. vagyok, ja, most látom, ha legördíted, ott van az ajánlott oltási táblázat is.
4/5 anonim válasza:
Nemrég kapta meg lányom a 18hós oltást.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, Neked kedves 2. külön is :)
2012. febr. 21. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!