Kérhetem külön a védőoltást?
Figyelt kérdés
MMR+PREVENÁL lenne most de én külön szeretném beadatni,lehet ezt kérnem a dokitól?2012. jan. 10. 08:02
1/4 anonim válasza:
Nálunk nem is egyszerre adták, hanem néhány nap csúszással. Mivel nem egy ampullában van, szerintem megoldható. A dokinak se túl nagy különmunka.
2/4 anonim válasza:
Nem is értem.
A prevenal a Pneumokokken oltás amit a kombi oltással(tetanus,szamárköhögés....) adnak be egybe.
Az MMR oltással csak a bárányhimlö adható be együtt.
Amúgy minden oltás között kell minimum 4 hétnek eltelnie.
Èn semmiképpen sem adatnám be együtt. egyszerüen mond az orvosnak, hogy csak MMR. bárányhimlö ellenit nem adatod be? Mert az mehet vele.
Mikor kaptátok az ultosó prevenárt? és az utolsó kombit?
3/4 A kérdező kommentje:
Ez a 15 hós védőoltás lenne.Régen talán 1 éve kapott utoljára védőoltást.
2012. jan. 10. 08:51
4/4 anonim válasza:
Én külön adattam be a második csajszimnál, mert nagyon féltem az MMR-től. Az első lányomat nagyon leverte a lábáról. :(
Vettem MMR nozódát is, ami állítólag segít a mellékhatásokat csökkenteni. Nekünk bevált, megúsztuk 1 nap hőemelkedéssel. 1 hónap múlva kapta a prevenárt, aztán a 2 hónap múlva a 18 hónapost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!