Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Evvel a betegséggel vittétek...

Evvel a betegséggel vittétek oviba?

Figyelt kérdés
Human parviovírus okozta erythema infectiosum.Péntek délután teljesedett ki a betegség és ezért néztem utána a neten mi lehet a baja.Orvos nem látta.Csak a tünetek alapján gondolom,hogy ez lehet.Sápadt száj,tiszta rücsis bőr,kicsit folyik az orra.Más baja nincs.Teljesen jól érzi magát a gyerek.Nincs láz,jól eszik.

2012. szept. 9. 20:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt lepkehimlős a lányom, másfél hétig nem mehetett oviba. (ÉS semmilyen más közösségbe, értsd játszótérre SEM!)
2012. szept. 9. 20:38
 12/21 A kérdező kommentje:
Akkor most írok valamit amitől még jobban ki fogtok kelni magatokból!!!Mint írtam aggódtam ezért próbáltam beazonosítani hiszen van kistestvére is.Ismerősöm,aki meg okleveles óvónő azt mondta ne foglalkozzak a kiütésekkel látja,hogy nincs semmi baja és majd szólnak az oviban ha baj van.Na engem ez a mondat nem nyugtatott meg és ezért tettem föl a kérdést.Most lehet sikítani!!! :-D Egyébként meg köszönöm az igen kedves és építő jellegű kritikákat,de elég lett volna csak egy NEM én nem vinném oviba válasz is.(Nem pontozok le senki)
2012. szept. 9. 20:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a reggelt az orvosnál kezdjétek, de a telefonban mondd el, hogy milyen tüneteket tapasztalsz, mert lehet, hogy eleve elkülönítenek titeket. Tényleg vidd orvoshoz őket.
2012. szept. 9. 20:48
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom se mehetett sehová lepkehimlősen. Az öcskös nem kapta el, de akkoriban egész járvány volt a környékbeli óvodákban. Az óvónők még csak nem is hallottak ilyen betegségről addig, nemhogy felismerték volna... erről ennyit.

vidd el orvoshoz, mondd el milyen tüneteket tapasztaltál, kérdezd meg lehet-e lepkehimlő szerinte (lehet ő ne mis gonodlna rá alapból, de ha felüti a fejét akkor már komolyabban veszik az esetleges okokat). Amúgy a gyerekorvosunk elég tanácstalan volt mikor először elvittem hozzá, ő mondta, hogy nem minden gyereken jön ki ugyanúgy/ugyanannyi féle tünettel, elég bujkáló-tipusú betegség. Pl a lányomnál hiányzott a tipustünetnek számító arcpír vagy rücskösség, mégis igazolta a labor ezt a bizonyos vírusfertőzést.

2012. szept. 9. 20:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

én már elvittem volna az ügyeletre is pénteken

és nem nem vinném oviba

a Dr House jó sorozat de ne nézd többet .-))))

2012. szept. 9. 20:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
én is ügyeletre vittem volna.egyébként azért irnak itt a válaszolók cifra kommenteket mert nehéz elhinni hogy egy 2 gyerekes anyuka nem tudja hogy kiütéssel nem megyünk közösségbe,főleg még orvos nem látta.a tömör válasz pedig nem.
2012. szept. 9. 21:06
 17/21 A kérdező kommentje:
Ismerőseim szerint hypochonder vagyok és nem akartam minden "hülyeséggel" orvoshoz ráncigálni a gyereket és fölösleges gyógyszerekkel tömni.(Ezért is diagnosztizálok a netről. :-( .Tudom dinka vagyok.Holnap megírom milyen sikerrel....Anyósomnak (ő az ismerős óvónő)is 2 gyereke van mégis azt mondta ne foglalkozzak vele.Egyedül anyu mondta ma,hogy nekem nézett ki így a rózsahimlőm.Egyébként sajnos már egy hete járunk oviba és lehet,hogy megfertőzött valakit."Szerencsére egyedüli beszoktatós és még nincsenek barátai.Sajnos már múlt hét csütörtökön is volt rajta valami,de akkor úgy nézett ki mintha megcsípte volna 1-2helyen a hangya,vagy valami amitől csak kicsi csípés szerű dudorok lettek.Bekentem bepanthennel és elmúlt.Előtte pedig 2-3X voltunk a játszótéren ahol szintén nincsenek barátai.Nem is tudom hol kaphatta el,mert ezen kívül.Nem tudunk kimozdulni.
2012. szept. 9. 21:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Akkor holnap ird meg mit mondott a doki ezt a netrol diagnosztizalast pedig hagyd abba. Nem hiaba kell 9 evig tanulnia egy orvosnak!
2012. szept. 9. 22:24
 19/21 A kérdező kommentje:
Skarlát szerű tünetek,de nem az.A torka is piros egy kicsit.Csütörtökön megyünk vissza,addig itthon vagyunk.Fenistil cseppet és ospen belső szuszpenziót írt föl.
2012. szept. 10. 10:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Szóval nem lepkehimlő. Én vagyok az aggódós kismama. A mi ovinkban is ki volt írva a skarlát:S

Köszi, hogy leírtad

Bp egyébként?

2012. szept. 10. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!