Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az ovodába milyen ágynemű...

Az ovodába milyen ágynemű huzatot vittetek?

Figyelt kérdés
Gondolok Disneysre vagy sima ágynemű huzatra.
2012. febr. 12. 09:14
 1/6 anonim ***** válasza:
nagy piros pöttyök voltak, 15 cm átmérőjű.
2012. febr. 12. 09:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ilyen szines volt, szines állatokkal, de nem olyan vad színekkel. Én nagyon szerettem. Asszem párnahuzatnak még meg is kell lennie vaalahol.:)
2012. febr. 12. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Párnára egy olyat, amit kisfiam kiválasztott, takaróra nem vittem, mert van a bölcsiben egy verdás polár takarója, amit szintén imád, és nem kell rá huzat.
2012. febr. 12. 09:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Elmentem méteráruboltba és ott vettem neki huzatnak valót. Mivel elég idétlen méretet adtak meg, amilyen huzatot véletlenül sem lehet készen kapni, így én varrtam meg neki. Macik vannak rajta felhőkön, csillagok, hold, szerintem nagyon cuki és a fiamnak is csillogott a szeme mikor meglátta! :) Amúgy a járművekért él-hal, de már kezdem unni, hogy a Disney-s cuccok sokkal drágábbak és sokszor semmi plusz nincs bennük, se minőségben, se kinézetben.
2012. febr. 12. 11:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Én Scooby Doos ágyneműt néztem kis a kisfimnk és egy Toys Torysat.De már nézegettem pár anyagot is de ezek a Disnysek nekem jobban tetszenek.Most találtam egy oldalt ahol akciósan lehet venni.
2012. febr. 12. 11:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Az én kisfiam ezeket a meséket szereti és azért gondoltam ezekre az ágyneműkre itthol Thomasos van neki.De már én is elgondolkodtam rajta ,hogy egy sima ágyhúzat pl 1300ft mig egy Disney 2500.Még meggondolom melyik legyen.
2012. febr. 12. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!