Mit gondoltok az aloe verás Forever Kids rágótablettáról?
Lányom most megy oviba, tudom, hogy nem védhetjük ki a betegségeket, de nem mindegy, hogy milyen hamar gyógyul meg.
Van aki használta már és bevált?
Köszönöm!
És egy 2 és fél éves gyereknek elég napi egy vagy most ovi előtt esetleg adjak kettőt?
Eddig az én lányom sem volt beteges, volt hogy az egész család beteg volt körülötte csak ő nem :)
Bízom benne, hogy jó immunrendszere van és megússzuk komolyabb betegségek nélkül!
Én napi kettőt szoktam adni a lányomnak, mikor ovikezdés, vagy taknyos, hideg időszak van. Normál esetben, egyet, vagy nem is adom. Azt mondta a doki, hogy nem lehet túladagolni, mert csak szárított zöldséget tartalmaz.
5. éve jár közösségbe (6 éves), de még nem volt komolyabb betegsége, csak pár nátha. Kb 2 éves kora óta, bölcsikezdéstől adom így.
Ja, meg kapja mellé a Foreveres C-vitamin rágótablettát is. Ő nagyon szereti, szerintem borzalmas íze van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!