Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egészséges ha 3 éves kisfiam...

Egészséges ha 3 éves kisfiam saját magának felállítja a kis kukiját?

Figyelt kérdés
Addig moncsolja addig simogatja húzogatja míg pár másodpercig áll a kukija, s mikor észre vesszük és rászólunk akkor el szégyenli magát és abba hagyja. ez általában akkor szokta csinálni mikor nincsen rajta se bugyi se semmi. A nagy melegben is kénytelen voltam rá bugyikát rá adni mert ha meztelenűl van akkor a kukijával játszik. Nem szoktam engedni neki hogy ilyesmit csináljon amint észreveszem rászólok és ha újra csinálja akkor bugyit adok rá.Arra lennék kíváncsi hogy más gyermeke is csinál-e ilyet?

2012. szept. 8. 14:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%

biztosan.

bugyit adsz a fiadra?

a fiúkra nem gatyát szoktak adni?

2012. szept. 8. 14:32
 2/14 cavalli ***** válasza:
91%

ismerősöm kisfia 3 éves, most megy oviba. Ő nekem mutogatta a kukiját, tükör előtt nézegette, húzogatta :))

Szerintem csak ismerkedig saját magával. Biztos nincs vele gond, szerintem fel sem fogja, hogy annak később szerepe lesz az életében :).Én nem aggódnék, biztos tündéri lehet :)

2012. szept. 8. 14:35
 3/14 A kérdező kommentje:
Gatyót adok a fiamra csak elírtam , bár olyan kicsik akkor még szinte meg sem lehetne különböztetni.Remélem tényleg csak ismerkedik a saját testével, mert nagyon feltűnő.
2012. szept. 8. 14:47
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

3 éves fiam már jó ideje csinálja. Hagy csinálja, semmi kóros, vagy deviáns.

De valamire vigyázz! Sosem szabad emiatt rászólni, leszidni, tiltani, hiszen csak ismerkedik a testével. Én mindig annyit mondok neki, hogy oké, ez rendben van, nincs ezzel semmi probléma, de ez csak rá tartozik, olyankor csinálhatja csak, mikor más nem látja.

Ha rászólsz, tiltod neki, komoly problémákat okozhatsz a későbbi szexuális életében ezzel, mert az fog rögzülni már most, hogy ez rossz dolog. Azt írod, már most elszégyelli magát, pedig semmi rosszat nem csinál, úgyhogy hagyjátok. Ha titeket zavar, tereljétek el a figyelmét, de ne szóljatok rá emiatt.

2012. szept. 8. 14:51
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Nyugodtan csinálja, nincs ebben semmi rossz. Ha rászólsz és ezzel eléred, hogy elszégyellje magát, később a szexuális életében gond lehet. Most van abban a korban, amit úgy hívunk: fallikus kor. Hagyd ismerkedni! Egy gyógypedagógus
2012. szept. 8. 16:10
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Lányom unokatestvére is ezt csinálja 4 évesen, de biztos 3 évesen is már csinálta. Szerintem is lehet hagyni, csak akkor kellene rászólni ha társaságban csinálja, mert az nem túl szép. Ő is ezt szokta, megáll előttünk és állandóan kotorászik a gatyójában. A szülei nem szólnak érte, pedig egy 4 évessel már meg lehetne értetni.
2012. szept. 8. 16:22
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

En fiam 2evesen kezdte el piszkalgatni magat.Most 4honap utan egyre kevesebbet piszkalja.

Volt hogy pszkalgatta,es nem allt fel neki,es elkezdett sirni hogy pici a futyije :)

2012. szept. 8. 17:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a husz honapos fiam csinalja furdes kozben es amikor nincs rajta pelus, meg sohasem szoltam ra.

Esetleg ha masok elott csinalna akkor mondanam, hogy olyankor nem szabad.De ez nem egy bunos dolog, nyugodtan csinalhatja.

2012. szept. 8. 19:01
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
Hetes nagyon edi lehetett a fiad((:
2012. szept. 8. 19:03
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
Szia! Nálunk is ez a helyzet, ha meztelenül van, mindig kukizik és feláll neki! :) Néha szólok, de nem erélyesen, hanem kedveskedve, hogy ne csinálja, de van, hogy hagyom! Akkor viszont mindig szólok, ha valahol vagyunk és nadrágon keresztül markolássza! Az tényleg nem szép látvány és sajnos elég gyakran csinálja!
2012. szept. 8. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!