Egészséges ha 3 éves kisfiam saját magának felállítja a kis kukiját?
biztosan.
bugyit adsz a fiadra?
a fiúkra nem gatyát szoktak adni?
ismerősöm kisfia 3 éves, most megy oviba. Ő nekem mutogatta a kukiját, tükör előtt nézegette, húzogatta :))
Szerintem csak ismerkedig saját magával. Biztos nincs vele gond, szerintem fel sem fogja, hogy annak később szerepe lesz az életében :).Én nem aggódnék, biztos tündéri lehet :)
3 éves fiam már jó ideje csinálja. Hagy csinálja, semmi kóros, vagy deviáns.
De valamire vigyázz! Sosem szabad emiatt rászólni, leszidni, tiltani, hiszen csak ismerkedik a testével. Én mindig annyit mondok neki, hogy oké, ez rendben van, nincs ezzel semmi probléma, de ez csak rá tartozik, olyankor csinálhatja csak, mikor más nem látja.
Ha rászólsz, tiltod neki, komoly problémákat okozhatsz a későbbi szexuális életében ezzel, mert az fog rögzülni már most, hogy ez rossz dolog. Azt írod, már most elszégyelli magát, pedig semmi rosszat nem csinál, úgyhogy hagyjátok. Ha titeket zavar, tereljétek el a figyelmét, de ne szóljatok rá emiatt.
En fiam 2evesen kezdte el piszkalgatni magat.Most 4honap utan egyre kevesebbet piszkalja.
Volt hogy pszkalgatta,es nem allt fel neki,es elkezdett sirni hogy pici a futyije :)
Nekem a husz honapos fiam csinalja furdes kozben es amikor nincs rajta pelus, meg sohasem szoltam ra.
Esetleg ha masok elott csinalna akkor mondanam, hogy olyankor nem szabad.De ez nem egy bunos dolog, nyugodtan csinalhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!