Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen betegség lesz ebből?

Milyen betegség lesz ebből?

Figyelt kérdés
Kislányomnak ma reggelre fura volt a hangja, egy kicsit rekedt, mint aki sokat kiabált és elment a hangja. Most egy órája elkezdett egyfolytában köhögni. Láza még nincs, nem náthás. 4 napot volt ovodába. Szerintetek?
2012. szept. 6. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Ahogy elmondtad ez most még száraz köhögésnek tűnik.

Mucopront szirup, vagy stodal szirup, lándzsás utifű úgy tudom az is van szirupban.

Jobbulást!

2012. szept. 6. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak nemrég voltak ilyen tünetei,az orvos gégegyulladást állapított meg.Szerintem vidd orvoshoz!Ha ugatva köhög, akkor meg föleg, mert társulhat hozzá crup.megfelelő gyógyszeres kezelés mellett 4-5 nap a gyógyulás!!A mucopront szirup az köptető én úgy tudom, és akkor az a száraz köhögésre nem lehet adni, mert mégjobban megköhögteti.Pont ma vettem ilyen szirupot és arra az van írva hogy köptető hatású....de lehet van belőle száraz köhögésre való is, azt nem tudom!Jobbulást!
2012. szept. 6. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Gyógyszeresen a száraz köhögést váladékoldókkal, "köptetőkkel" tudjuk befolyásolni melyeket addig célszerű alkalmazni, míg a száraz köhögés hurutossá nem válik, ez után adásuk már felesleges.

Gyógyszertárban recept nélkül kapható váladékoldók a teljesség igénye nélkül: ACC, Fluimucil, Ambroxol, Mucopront, Rhinathiol .stb.

2012. szept. 6. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Hörghurut is lehet. A lányom sajna hajlamos rá. Ilyenkor nincs igazán takonykórság, "csak" köhögés, neki volt, hogy láza is volt.
2012. szept. 6. 20:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Szerencsére a köhögés abbamaradt még tegnap este, úgyhogy ment ma ovodába. Reméljük nem lesz semmi belőle.
2012. szept. 7. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Reméljük akkor ennyivel megúsztátok. :)
2012. szept. 7. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!