Milyen betegség lesz ebből?
Figyelt kérdés
Kislányomnak ma reggelre fura volt a hangja, egy kicsit rekedt, mint aki sokat kiabált és elment a hangja. Most egy órája elkezdett egyfolytában köhögni. Láza még nincs, nem náthás. 4 napot volt ovodába. Szerintetek?2012. szept. 6. 17:22
1/6 anonim válasza:
Ahogy elmondtad ez most még száraz köhögésnek tűnik.
Mucopront szirup, vagy stodal szirup, lándzsás utifű úgy tudom az is van szirupban.
Jobbulást!
2/6 anonim válasza:
Az én kisfiamnak nemrég voltak ilyen tünetei,az orvos gégegyulladást állapított meg.Szerintem vidd orvoshoz!Ha ugatva köhög, akkor meg föleg, mert társulhat hozzá crup.megfelelő gyógyszeres kezelés mellett 4-5 nap a gyógyulás!!A mucopront szirup az köptető én úgy tudom, és akkor az a száraz köhögésre nem lehet adni, mert mégjobban megköhögteti.Pont ma vettem ilyen szirupot és arra az van írva hogy köptető hatású....de lehet van belőle száraz köhögésre való is, azt nem tudom!Jobbulást!
3/6 anonim válasza:
Gyógyszeresen a száraz köhögést váladékoldókkal, "köptetőkkel" tudjuk befolyásolni melyeket addig célszerű alkalmazni, míg a száraz köhögés hurutossá nem válik, ez után adásuk már felesleges.
Gyógyszertárban recept nélkül kapható váladékoldók a teljesség igénye nélkül: ACC, Fluimucil, Ambroxol, Mucopront, Rhinathiol .stb.
4/6 anonim válasza:
Hörghurut is lehet. A lányom sajna hajlamos rá. Ilyenkor nincs igazán takonykórság, "csak" köhögés, neki volt, hogy láza is volt.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Szerencsére a köhögés abbamaradt még tegnap este, úgyhogy ment ma ovodába. Reméljük nem lesz semmi belőle.
2012. szept. 7. 15:22
6/6 anonim válasza:
Reméljük akkor ennyivel megúsztátok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!