Hogyan tudom újra érvényesíteni a tartós betegség ellátást?
Figyelt kérdés
Kisfiam két éves lesz november elején és születése után megkaptuk a tartós betegséget mivel a bal veséjében olyan mértékű vesemedence tágulat volt hogy öt hónaposan műteni kellett.Akkor két évre megadták nemsokára lejár és én újra dolgozni fogok és nem tudom a menetét hogy működik kapok-e papírt autómatikusan vagy már nem is jár mert megműtötték bár a tágulat még elég nagy fokú most is nagyon lassan gyógyul. Akinek van ilyen téren tapasztalat hogy vese műtét után jár-e még az kérem ossza meg velem.Előre is köszönöm.2012. júl. 30. 08:38
1/1 anonim válasza:
Én kislányom is trtós beteg de nem vese műtét miatt de azért leirom neked nálunk ,hogy megy.Évente kell visszajárnunk a szakorvoshóz fellülvizsgálatra.Ha kaptál az államkincstártól tartó betegséghez nyomtatványt akkor azt kell magaddal vinned.Ha az ovos jógosnak talájja kitölti és visszakell vinned az államkincstárhoz.A közgyogyigazolványhoz amit 2 évre adnak és az is lejár akkor azt pedig az önkormányzathóz kell bevinned az orvos álltal kitöltött papirt.Ja és ehhezz ég a háziórvostól is kell kérned papirt,amit egy lezárt boritékban fog adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!