Kéz láb száj betegség meddig fertőz? A doki nem sokat tud róla.2 nap láz volt, most 3 naposak a hólyagos kiütések, a nagy része elkezdett leszáradni.
Szia! Érdekes, hogy hólyagos kiütéseitek vannak! A kisfiamnak nem volt, pedig nagyon durván belecsúsztunk ebbe a betegségbe! A kezei és lábai kivételével mindenhol piros, bőrből NEM kiemelkedő pöttyei voltak, lehámlott az összes kéz és- lábujjáról a bőr, majd leesett az összes körme és újak nőttek helyettük!!! Meg persze lázas volt és a szájnyálkahártyáján is enantémák voltak!! Eltartott a betegség 2 hónapig, nagyon DURVA volt!!
Viszont a kérdésedre nem tudom a választ, hogy meddig fertőz. Szerintem, ahogy írtad, hogy száradnak a hólyagok, akkor talán már nem, de szerintem a közösségbe csak akkor vidd, ha mind leszáradt, mert a hólyagok tartalma is fertőzhet, ha mondjuk véletlenül a játszótéren kiszivárog! Gyógyulást kívánok!
Kb 2-3 honappal ezelott estunk at rajta. A lanyomnak csak a kezen es a laban voltak holyagok, laza nem volt. Doki szerint mire kijonnek a holyagok, addigra mar vegigfertozott mindenkit, akit tudott. Addig kellett otthon maradnunk, amig teljesen el nem multak a holyagok. Kb 1 hetig tartott nalunk. Egyebkent 2,5 eves a lanyom.
Jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!