Nálatok hogy megy az ovi? Hogy viseli a gyermek? És ti?
Nálunk nem volt beszoktatás,hétfőn vittem egész napra,délután 3kor megyünk értük.
Első 2 nap rendben ment,van 2 jó barátnője akikkel együtt nőttek fel.Reggel vidáman,jókedvűen egymás kezét fogva indultak.
Ma leesett nekik a tantusz,hogy ez nem csak akkor lesz,mikor ők szeretnék,hanem mindig,így ma mind a 3 csajókát a kezünkből tépték ki. :(
Félek egy kicsit a holnapi naptól,ma sem akart már menni... Az ovónénik rájöttek maguktól,hogy a 3 lány egy "parti" így egymás mellé ültetik,fektetik őket,mindig együtt vannak.Első nap gyönyörű szépen ment minden,viszont tegnap szó szerint büdösen kaptam meg a kislányom.Bepisilt és megszáradt rajta a ruha,a nadrág fordítva volt rajta. 25 gyerekre 2 ovónéni jut...
Ma lesz szülői értekezlet,videón megnézhetjük őket...kiváncsi leszek.Próbálom neki mondani,játszani vele a szituációt,hogy anya elmegy,de jön érted,ovónéni vigyáz rád...eddig azt nyilatkozza,hogy neki jó az oviban,csak az a baj hogy én nem vagyok ott :(
általában a harmadik nap szokott lenni a mérföldkő.ez az egy hét picit nehézkesebb lesz,de ha látja rajtad hogy nem félted és azt hogy ezt te is határozottan akarod hogy ö járjon oviba akkor nem lesz gond.az Óvó nénik értik a feladatukat,és gondolom már végig mentek 1-2 beszoktatáson:D
Nálunk se volt kimondottan beszoktatás,de az óvónéni azt mondta hogy ez jobb így.Merrefele jártok oviba?
Egyelőre egész jól állunk.Hétfőn, kedden csak 9-től fél 12-ig voltunk bent, el sem akart jönni.Ma már reggel 8-ra vittem és csak ebéd után hoztam el, ma már határozottan örült nekem amikor meglátott, nem mondott semmi rosszat, azt mondta jó volt az ovi.
Eddig reggel is örömmel ment be, el se köszönt tőlem rögtön szaladt be játszani.
Holnap már bent is alszik, attól kicsit tartok.
Megnéztem a róluk készült videót...végigbőgtem.
Reggel alig bírták a kezemből kitépni,ordított,nyafogott,itthon nem tárgyal apukával..sorolni se tudom...ott meg!!! mint a kisangyal!
Nyugodtan mondhatom mindenkinek,hogy a saját bőrömön tapasztalom,hogy a nyafi,hiszti,csak nekünk szülőknek szól :) De ma betaknyosodtunk... :( még egy nyugodt órát nem aludt,úgyhogy holnap valószínű itthon marad,sajnálom,mert menne ő,meg nehéz újrakezdeni,de így nem veszik be gondolom,meg ha nem alszik,nem is viszem,annak,hogy holnap összeessen a fáradtságtól,nincs értelme,az nem javít a beszokáson.
Áhh olyan nem létezik,hogy nem hiányol,meg hogy xar anya vagy :)
Csak egyenlőre jól érzi magát,jó ez az új helyzet,megérett rá :)
A videót belinkelem nektek,megnézhetitek,ha feltették netre :) 3.nap és ráadásul jó sírós csoport,ezen a napon,amit látni fogtok,mindannyian ordítottak :)
Ovónéni azt mondta a lányomra,hogy nem tudja ki az anyukája,de haláli humora van a gyereknek,szakadnak rajta,mikor jön hogy: Óvónéni,köszi a KOKO-t (kedvenc takaró)de már nem kell,lenyugodtam,köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!