Te hogy kezelnéd azt, hogy az oviban eltűnne a Gyermeked ruhája, cipője?
Nem könnyű kérdés, nekünk csak pár melegítőnadrág tűnt el, erről nem feltételeztem, hogy valaki szándékosan ellopta volna. Olyan volt, hogy máshová tették véletlenül a ruhát, de hamar előkerült.
Viszont ismerős mesélte, hogy náluk konkrétan a vadiúj cipője tűnt el a gyereknek – örökre.
Először azt feltételezném, hogy véletlenül hazavitte valaki, szólnék az óvónőnek, hogy keresem a cuccot, és várnám, hátha előkerül. Ha nem kerülne, akkor sajnos ez van, nem lehet házkutatást tartani a szülőtársaknál, hogy ki vitte el.
Én sokáig nem feltételeztem semmi rosszat a szülőtársakról, de miután kiderült, hogy van olyan, aki nem hajlandó gyümölcsöt vinni (pedig mindenki visz, és az ő gyereke is nyilván eszi azt), mert „ezért nem fog naponta boltba járni”, akkor azért erősen elgondolkodtam, hogy milyen retardált emberek vannak, szóval bármi előfordulhat…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!