Mi erről a véleményetek? Ovis beszoktatás helyett otthagyás?
Kisfiam ma volt először oviba. Párom és én is mentünk és a 1,5 éves kislányunkat is vittük. Párom 10kor eljött a kislányunkkal. Én kismamaként ott maradtam, megvártam az ebédet, majd hazahoztam a fiamat.
Úgy volt, hogy a párom szoktatja be a kisfiamat a héten. Erre közli, hogy holnapra visszahívták dolgozni. Beviszi 7,30-ra a fiamat és otthagyja.
Teljesen ki vagyok akadva. Én nem tudok menni terhesen, kistesóval, mert ma is nagyon elfáradtam abban a 4 órában.
Ráadásul holnapra önkormányzati ügyintézésem lenne 10kor.
Mi van ilyenkor????
Így kiszúr a kisfiával, mert ma igaz, hogy jól elvolt a fiam, de látott minket. Holnap meg csak úgy otthagyja.
Ovi fél órára van tőlünk gyalogút.
Mit csináljak??????
Hát itt a párod a kérdéses, nem a beszoktatás.
Vagy rossz napja van ma és elege van a kis családból, ezért megy be holnap dolgozni...de majd elmúlik.
Vagy egyéb más körülmények léptek fel, amiről nem szívesen írok, gondolom sejted...
Köszönd meg neki, hogy a legnagyobb sz.ban egyedül hagy, de menjen csak dolgozni. Ha igazából csak rossz napja van, akkor majd átgondolja. Ha nem csak egy rossz nap, akkor úgyis mindegy.
Tegnap átjött egy nőismerősünk. Az olyanokat mondott, hogy "jézus, te pelenkázol, játszótérre jársz a gyerekekkel? És házimunkázol is??????Az én párom egyetlenegyszer sem pelenkázott, soha nem foglalkozott a gyerekekkel. Te papucs vagy nem társ"
"Az én párom (15 év alatt nem a férje, mert nem vette el)csak a pénzt hozza haza, nekem ez így jó, mi a lányokkal nyaralunk, ő meg csak pénzel.
Te meg itt gájázol???Atyám"
Na azóta áll itthon a bál, hogy ez a velünk egyidős csinos csaj ezt így előadta.
Azért mert a férfi nem vette feleségül a nőt, még lehetnek rendes pár, ebből ne indulj ki.
Viszont elég gáz, hogy a férjedre egy buta liba pár idétlen beszólása ennyire hatással volt.
Kicsit nézzen körül. Nemcsak ő segít otthon, és minden más férfi a f.szát lógatja, hanem sok apuka van, akik munka után még besegítenek otthon a gyerekek ellátásában vagy esetleg még egy vacsorát is összedobnak.
De a csaj 16 évesen szülte az elsőt én meg 32.
A pasi full milliomos, családi házat épített a nőnek, akinek a legidősebb lánya 20éves lesz, a 2. 15, a 3. 10 éves.
Soha nem kellett a nőnek dolgoznia, a gyerekek nevelése volt a feladata.
És arra is beszólt, hogy minek házasodtunk össze, felesleges. Előtte meg azt mondta fancsali fejjel, hogy az ő pasija persze soha nem vette el és nem is fogja, nem érti, hogy miért.
Mindegy. Tök gáz, hogy ez a nő beszólása óta olyan a párom, amilyen, nem hiszem el.
És főként a fiúnkkal szúr ki vagy velem, mert szerintem ő sem örülne egy nyitott méhszájból adódó extrém koraszülésnek. Bele sem gondol, hogy mit tesz.
semmi baja nem lesz. nem kell őrizni. meg kell tanulnia-szoknia. mi 7re visszük őket,5re megyünk értük. ma volt 1. nap,bementünk,puszi-puszi és el. az óvónénik dolga h megoldják h a hgyerek megszeresse,ha ott ücsörögsz meg hazahordod,azt szokja meg. minél később kezded az otthagyást NEKI annál rosszabb lesz.
ne aggódj,hidd el az anyuka sokkal jobban parázik mint a gyerek. vedd lazán!!! csomó problémát megelőzől vele!!
Csak azért aggódom, mert a fiam soha senkivel nem volt egyedül, nem vigyázott rá senki, nem ismer idegeneket, csak a játszótérről.
Igen, rámnőtt, de a helyzet hozta ezt így. És ez most nagy változás neki és nekem is.
Most este mondta el, hogy az egyik haverjával találkozik ma este 8kor. Mindjárt megüt a guta. Éjfél előtt nem jön.
És pont ezt mondtam neki, hogy holnap akkor nem megy a fiúnk. Mivel este együtt szoktak lefeküdni, apja nélkül elaludni is csak sokkal később tud.
Egyébként megerősítette a párom, hogy igazat ad az ismerősömnek.....mondja ezt most a 3. babánál, amit ő is akart, mint a másik kettőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!