Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Igazam van? Vagy túl reagálom?

Igazam van? Vagy túl reagálom?

Figyelt kérdés
Fiam most hétfőn fogja kezdeni az óvodát, és ha rágondolok már görcsbe a gyomrom. Nem féltem,illetve csak kicsit, hogy nem tud beilleszkedni,mert közvetlen, és nagy dumagép, az ovónőkben is teljesen megbízom,csak hogy is mondjam, fáj, hogy valószínűleg nem fog sírni utánam Tudom, hogy örülnöm kellenne, hogy vidám kis krapek, de nem megy. Ti hogy éltétek meg,(ha van tapasztalat erről), hogy látszólag nem is hiányoztatok neki?
2012. aug. 30. 14:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
:-) Okés, várjuk a beszámolót! :-)
2012. aug. 31. 12:54
 12/13 A kérdező kommentje:

Kedves mindenki!

Akit érdekel, annak mesélném: életem egyik legrosszabb napján vagyok túl: reggel kisfiam az óvoda kapujától gyakorlatilag úgy húzatta magát, és kerek egy órán keresztül nem tudtam bemenni vele a csoportba, vagyis háromszor is bennt voltunk, de mindhárom alkalommal ki is futott az üres udvarra, végül 9 után bement nagy nehezen, és én egy negyed óra múlva eljöttem, majd fél egyre mentem érte vissza. Hát szörnyű volt, bár elvolt, csak egyszer keresett, és csak akkor sírt, mikor az udvarról bejöttek, de mikor meglátott, és nekiállt sírni, úgy éreztem magam, mint egy gonosz dög. Előre félek a holnaptól:-((( És ti? Nektek milyen volt az első nap?

2012. szept. 3. 19:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Lelkesítsd, hogy milyen jó lesz, ha majd megismeri jobban a többieket, és lesz neki új barátja! Nehogy meglássa rajtad, hogy szarul vagy!!!! Mindenképpen csak pozitívan!!!!

Többször is mondd el neki, hogy mész érte ebéd után (vagy alvás után), hogy ez ragadjon meg benne, hogy te nem fogod őt ott felejteni!!!

Pár nap és jobb lesz!!

(azt hiszem, 1. voltam)

2012. szept. 3. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!