Túl reagálom, vagy igazam van? (Fontos)
Figyelt kérdés
Sokat fogytam az elmúlt egy évben, izmot is szedtem fel közben, de a problémám az lenne, hogy a hasamon még nem tökéletes. Ha állok, akkor rendben van, de ha ülök, akkor "feltorlódik" a háj/bőr. Eddig azt hittem, hogy egy kis fölösleg, ami nehezebben megy le, mint máshonnan, de már nem vagyok benne biztos. Lehetséges az, hogy az csak bőr, amit soha nem fogok tudni laposra ledolgozni? Illetve, ha kockásra edzem a hasamat, akkor eltűnhet?
Bocs, ha hosszú vagy zavaros egy kicsit.
2012. aug. 13. 16:10
2/3 anonim válasza:
161 cm vagyok és 45 kg, ráadásul alsótestre hízós, és most megnéztem neked, még nekem is van ott egy pici "feltorlódott" bőr. Nyugi, ha valakinek nincs felesleg a hasán az én vagyok.
3/3 anonim válasza:
ha nagy volt a hasad fogyás előtt, akkor az a kitágult bőr valószínűleg, amit csak műtéttel lehet eltávolítani onnan.
de ha nem, akkor maradt még ott egy pici háj, hullahoppkarikázással hipphopp lemegy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!