Sebtapaszt hogy távolítjátok el, hogy ne fájjon annyira, ha beleragadt, "belegyógyult" a sebbe?
leáztatom én is
majd óvatosan szedegetem le
Köszönöm!
Szóval simán a víz majd segít ezen? Fájlalta nagyon amikor tegnap megpróbáltam leszedni, így még maradt! A ma esti fürdés alatt talán leázik akkor! Remélem.
Ha beleragadt a sebbe, az alvadt vérbe, akkor igen, valahogy ki kell áztatni, különben az egész sebet letéped. Elvileg erre a híg hidrogén-peroxid jó, de a víz is működik.
Amúgy a kötést előbb-utóbb mindenképpen elengedi, amikor a seb begyógyul teljesen, és a var leválik.
Köszönöm a további válaszokat is!
3 napig kellett rajt hagyni a tapaszt,(ez tegnap este telt le) mert elég mély lett a seb sajnos!
Az állán van a seb!
Remélem valahogy lejön majd a fürdinél!
Vagy hagynunk kéne tovább? Ahogy írja egyikőtök, hogy, nehogy még felszedje a sebet is - ettől én is tartok!
Ha nem jönne le, a híg hidrogén-peroxid a gyógyszertárban beszerezhető?
Ill. valamikor magától is elengedné talán?
ha esetleg kiázik a seb akkor betadin és fedőkötés
mind a két nagyobb gyerekemnek van heg a állán :-)
össze is varrták nekik :-(
nekem anno ezt mondta a doki : lényeg h ne legyen teljesen letakarva a seb de védjük h ne menjen bele semmi sem
Köszönöm Neked is!
Betadine sajnos nincs itthon!
Bepanten fertőtlenítős krém is jó lehet?
Vagy nem is feltétlen kell bekenni?
Jaj.. már előre félek, hogy fog sírni közben.. biztos fáj majd nagyon neki..színte nekem is jár..
Csak ázzon le könnyen..
Köszönöm mégegyszer a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!