Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Széklet szagát mivel...

Anyukák! Széklet szagát mivel távolítjátok el a kezetekről?

Figyelt kérdés

Remélem így nem távolítják el újra a kérdésemet "trágár szóhasználat" miatt! (Pedig én nem szidtam senkit :o)

Bárhogy súrolom a kezem (antibakteriális vagy más szappannal), mindig érzem rajta a szagot, és így nem nyúlok semmihez sem szívesen, főként nem babához, csak órák alatt múlik el.

2012. márc. 26. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Az ecet es a szodabikarbona jo szagtalanito,en kloros folyadekkal szoktam,de ez utan a klor szag erzik egy ideig.
2012. márc. 26. 11:03
 2/9 A kérdező kommentje:

Hú, köszönöm!

Az ecet szagot sem kedvelem túlzottan.

A szódabikarbonát hogyan kellene "elkészíteni"?

2012. márc. 26. 11:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Amig szappanos a kezed,belenyulsz a szodabikarbona tasakjaba,es ahol kell jol atdörzsölöd a kezed.Ezt nem csinaltam meg,nekem borzasztoan zsiros az arcböröm,igy surolom le.
2012. márc. 26. 11:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, meg fogom próbálni!
2012. márc. 26. 11:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Jajj de örülök ennek a kérdésnek. Pont ma reggel is aktuális volt a nagy babám szeretetcsomagja után :) Főleg, hogy a picinek meg tápszert kellett csinálnom nem sokkal utána. Nekem még van itthon ilyen kórházi bőrfertőtlenítőm, amit kaptam régebben, az hatásos, de az is elfogy egyszer...
2012. márc. 26. 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az ecet sem fog megerezni,ha atmosod a kezed ujra szappannal.
2012. márc. 26. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Szappan, bő víz, körömkefe. Kézfetőtlenítő spray ezek beváltak nekem. De hatásos lehet a citromlé is (igazi!, nem a bolti). A szódabikarbónát leközelebb kipróbálom én is.
2012. márc. 26. 22:04
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az igazság az, hogy hamarosan születik a harmadik babám, és sajnos irtó rossz emlékeim vannak ezzel kapcsolatban. Az előző szülésnél az első nagy WC-zés olyannyira nem ment és fájt az aranyerem meg a gátam miatt, és irtóra be is volt szorulva, hogy kézzel kellett rásegítenem, máshogy sajnos nem ment. Utána viszont teljesen kiborultam, hogy akárhogy súroltam, nem jött le a szag, viszont az újszülött babához, mellemhez meg hozzá kellett nyúlni.

A kórház egyik helyiségében találtam olyan antibakteriális bemosakodó szert, azzal mostam, ahogy tudtam, de a szag csak nem távozott. Undorítónak éreztem magam. :o(

Ezt most szeretném elkerülni, megelőzni, vagy nem is tudom, mert lehet, hogy megint hasonló helyzetbe kerülök. Egy szódabikarbónás tasakot könnyedén magammal viszek, az ecet nehézkes, a citrom is kicsit röhejes, bár nem megoldhatatlan.

Addig még mindenképp kipróbálom, hisz gyerekbilit mosok eleget addig itthon is, csak itthon pl. mosogatok egyet utána, vagy kimosom a kádat/mosdót, és le is jön...

2012. márc. 26. 22:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem irni,a mosopor is jo,jol atdörzsöltem vele a kezem ,es kesz,igaz szarit,de kezkremmel rögtön be is lehet kenni.
2012. márc. 27. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!