Szőrbenövés - ti hogy távolítjátok el a benőtt szőrt?
Köszönöm a válaszokat!
Megpróbáltam testradírral dörzsölni a bőröm, de az sajnos kevés, nem szabadulnak ki tőle a szőrszálak. Így jobb híján mégis megpróbáltam csipesszel, de egyrészt mivel rengeteg van, mindet nem bírtam egyszerre kiszedni, csak egy részét, másrészt pedig csúnya piros és néhol duzzadt maradt a helye, pedig még tegnap megcsináltam :-( Ez el fog múlni?
Nincs valakinek még valami tippje? Annyi ember küszködik szőrbenövéssel, annyira hihetetlen, hogy nincs rá valamilyen egyértelműen bevált módszer :-(
Nekem a bikinivonalam tele van :(
Olyan rossz.Most nem tudom mi történt,de van egy nagy ami még be is dagadt:S
Egyébként tűvel szoktam kibújtatni a bőröm alól.
Nem tudom,hogy lehetne megelőzni :/
Szia
Drogeriakban lehet kapni azokat a pamacsos furdo szivacsokat, azzal dorzsold at vele a labad kad vizes furdes kozben(aztasd ki a borod egy kicsit), de szerintem ha furdes elott bekenned vmilyen testapoloval a labad akkor felpuhul a borod es ugy hatasosabb LEHET. talan ez segiteni fog ha kiprobaltad majd ird meg hogy segitette, mert kivancsi vagyok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!