Mit csináljak másképp a következő epilálásnál?
Először epiláltam le a lábamat úgy két hete. Ez az első nagyon fájt, szerintem főleg azért, mert hosszú szőrszálak voltak. Mostanra nőtt ki úgy két mm-re a szőr és úgy gondoltam, ráférne egy újabb epilálás. Ekkor azt tapasztaltam, hogy egy-két szőrszál egyszerűen ott marad. Ezeknek is megvolt a 2mm-es hossz, csak azután valahogy visszafordultak a bőrbe. Tulajdonképpen megpróbáltam és ki tudtam piszkálni a végét óvatosan.
Szóval ez a szőrbenövés miért lehet? Azért, mert túl hosszúak voltak előtte a szőrszálak, vagy valami más oka van? A most visszafordult szőrszálakkal mit csináljak?
15/L
Az epilálás szabályai:
1. Tusolás után csináld, mert akkor puhább a bőr.
2. Krémezd be utána, hogy megnyugodjon, és kevésbé legyen piros, érzékenyebb területen nekem a körömvirág krém vált be.
3. Epilálást követően minden nap, minden zuhanyzás/fürdés után dörzsöld meg alaposan a bőröd, kicsit pirosra, ezzel megakadályozod a szőrbenövést, mert az elhalt hámréteg leválik.
És ne várd meg, hogy hosszú legyen, mert akkor fájdalmas. Minél sűrűbben szeded, annál kevésbé érzed. Bár szerintem lábon a legkevésbé kellemetlen.
Előző vagyok, kedves előttem szóló, Te mit ajánlanál akkor melyik márkát, én egy ezeréves Phillips-sel nyomom intim területen is - nem gondoltam, hogy ennyire számít, mást nem is próbáltam.
Sorry az OFF-ért, de hátha másnak is hasznos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!