Hogy lehetne még a láthatást is elvenni a nevelt lányom szülőanyjától?
5 éves a kislány 4 éves kora óta én nevelem. 2 éves korában az "anyjának" fontosabb volt félreku.ni, mint a gyereke és a család. Akkor elment, azóta a párom neveli a gyereket, tavaly óta pedig én, vele együtt. Míg én nem voltam ott, a kislány nagyon labilis volt, mert nagyon ritkán látogatta az anyja. Ebben az évben januárban vitte el 1 órára, és pár hete 1 napra, és úgy hozta haza, hogy ki volt lakkozva a láb-kéz körme, ki volt festve a szempillája, szája, szemhéja! Plusz a 40 fokos melegben farmerszoknyában vitte a buszra, leengedett hajjal, folyt róla a víz szegénykémről! Már nagyon elegünk van belőle, ha meghozza a kislánnyal napokig nem lehet bírni! Érthető is, mert össze van zavarodva hogy egyszer "kell" az anyjának egyszer meg sz.rik a fejére hónapokig. Persze gyerektartást 3 éve nem fizet, tanácstalanok vagyunk. Mi lehet ha nem adjuk oda neki, mikor néha vinni akarja? Teljesen tanácstalanok vagyunk, el vagyunk keseredve.. Előre is köszönöm..:(
(Ja még annyit, hogy lopás miatt volt már előzetesben 2 hónapig nemrég.. Az biztos, hogy neki állandóra a gyerek nem kell, meg hát otthon nálunk családban nevelkedik, van tesója, saját szobája van, mindene megvan, az anyjának meg állása sincs, meg normális lakásuk..)
én biztosan nem tiltatnám el a gyereket a anyjától..
lehet h nem jó anya..de mégis csak az anyja..majd ha a gyerek nagyobb lesz úgy is eldönti h kíváncsi e az anyjára v sem..
HŰHA!
Akkor lehet, hogy az én gyerekemet is el kéne tőlem venni ???
Az én lányaim 4,5 és 2,5 évesek. Nyáron ovi-bölcsi szünetben megengedem, hogy ki legyen lakkozva a körmük. (én lakkozom :-D )
És a nagy már volt sminkben is! Igaz, csak otthon játékból.
Teljesen normális, hogy a gyermek az anyukáját utánozza, nincs ebben semmi rossz.
Itt nem ezzel van a gond, hanem, hogy néha leszarja, néha nem.
DE
Te soha nem leszel az édesanyja, és nem is nevelheted ellene! Mindig ő lesz a szülőanyja és ezt el kell fogadnod.
Lehet, hogy ha ti normálisabban állnátok anyukához, akkor jobb lenne az életetek? Legalább te légy okos!
Jaj itt nem a lakkról van szó, hanem h ne sminkeljen már utcára egy 5 éves kislányt! De ez a legkevesebb igen!
Hónapokig nem látogatja, és egyszercsak füttyent h ugyan megnézné a lányát és mi ugorjunk??
Tudom h nem vagyok a szülőanyja, ezzel semmi probléma! És ha normálisan látogatná+fizatne évek óta, akkor nem ilyen lenne a hozzáállásunk nekünk sem! De most tegye tönkre a kicsi lelkivilágát ezzel hogy néha kell neki néha meg nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!