Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit csináltok, ha a szomszé...

Ti mit csináltok, ha a szomszéd 3 éves gyereke nem köszön nektek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 10:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, aranyosak vagytok.
2012. aug. 23. 12:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Egyébként mielőtt mindenki bunkónak van tituálva mert nem köszön, gondoljuk végig, hogy sok kamasz a 30-40 közötti nőknek pl. azért nem köszön, mert egyszerűen nem tudja mit mondjon. A csókolom már hülyén hangzik, a jó napot meg olyan hivatalos még egy 13-14 éves szájából, ha meg simán hellozna akkor meg lehet azért tartanák bunkónak. Én mindig szólok a gyereknek, hogy köszönjön, ha magától nem teszi, de kisgyerektől azért nem elvárható, hogy magától rögtön odakiáltson, szerintem a szülő dolga ilyenkor még figyelmeztetni.

Nálunk az utcában van egy 3 kisgyerekes pár, a pasi mindig köszön, én is köszönök, a nő meg annyit se mond hogy bá. Ez inkább a bunkóság szerintem.

2012. aug. 23. 12:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az a buta, aki ezen fennakad. 3 éves, nem 13 könyörgöm!
2012. aug. 23. 14:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Én mindig rászólok a gyerekeimre, hogy köszönjenek. A szomszéd hároméves gyerekére pedig én köszönök rá. Ha nem köszön, hát nem köszönöm. Azt viszont ilyenkor is "elvárom", hogy a felnőtt, aki vele van, legalább szóljon rá, hogy köszönjön. Nyilván előfordul, hogy a gyerek ettől még nem köszön, de legalább ezáltal látszik, hogy erre nevelik.

A szomszédoddal meg ne foglalkozz. Még csak 3 éves a gyerek. Tudod te, hogy míg el nem költözik a nőjével, mennyi mindenért meg fogják majd szólni?! :)

2012. aug. 23. 15:02
 15/16 A kérdező kommentje:
Én is megkérem a fülük hallatára a gyerekemet, hogy köszönjön, hogy legalább lássák, hogy én nevelem a gyerekemet, de ennek ellenére ma még nekem sem köszöntek vissza. Igazából elég bigott a hozzáállásuk. Kicsit kibosszankodtam magam emiatt, de most már túl vagyok rajta. Köszönöm a hozzászólásokat.
2012. aug. 23. 15:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Nittababy-nak bizonyára nincs gyereke, ha elvárná egy 3 évestől, hogy magától hangosan előre köszönjön.

A nénik pedig bizonyára elfelejtették már, hogy az ő gyerekük ennyi idős korában mit csinált. Biztosan nem köszönt előre magától. Az én lányom 4 éves, de őt is noszogatni kell, hogy köszönjön. Néha sikerül, néha nem. Ne idegeskedj rajta, butaság, amit csinálnak a hölgyek.

2012. aug. 23. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!