Családi napközi vagy a szomszéd anyuka?
ha anyagilag enm megterhelő akkor a napközi
mert
Unokanővéremnek van két gyereke és mivel betegsége miatt le van százalékolva így a barátnői elég rendszeresen ráhagyták a saját gyerekeiket, amikor épp oviszünet vol, bölcsiszünet, iskola szünet, ő szívesen vállalta de egy idő után besokallt, mert ahol egynél több gyerek van ott bizony veszekedés is van, és természetes, hogy mindenki a saját gyerekének ad igazat, sokszor felhívott panaszkodni, hogy xy gyereke itt van és hogy nem bír magával, már elege van belőle, de a szülőket nem akarta megbántani és ezért mindig elvállalta őket.
Feleannyiért? Az igen. Én nálunk érdeklődtem, 1900 Ft-is órabért akarnak az otthon ülő, munkanélküli anyukák. Arra keresnék.
Én szívesen vinném a szomszédasszonyhoz, ha egyébként tudod, hogy megbízható. Nem kell majd idegeskedned, hogy mi van, ha forgalmi dugó, vagy egy kicsit túlórázni kell. Ha vele egykorú a gyerek, akkor még szocializálódik is. Nyilván nem ideális, de szerintem a csana sem az, egy ekkora gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!