Miért ilyen bunkó a szomszéd, hogy nem köszön vissza?
Lehet nem tudta, hogy ki vagy?
Bár mondjuk akkor is bunkóság, ha nem köszön vissza, mert végülis onnan jöttél ki tehát arra gondolhatott, hogy ott lakhatsz.
Legközelebb menj el előtte nézz rá , majd szépen menj el úgy mellette, hogy nem köszönsz :). Hidd el, ez hatásos. Ja és közbe mosolyogj;) Ettől megfog zavarodni egy kicsit, és ha tud gondolkodni, akkor legközelebb ő fog neked köszönni...Ha meg nem, akkor sz@rni rá. Köszönj annak, aki visszatud köszönni.
(Ezeket mind tapasztalatból mondom, bár nekem oszt.társakkal volt így;) )
Olyan életet élek amilyet akarok! Pont azért vagyok bunkó veled, mert a hátam mögött kibeszélsz!
És nem drogozok, bulizni meg jogom van! Kössz!
Ui: ha legközelebb gondod van, gyere át és beszéljük meg!
Jobban éreznéd magad, ha visszaköszönt volna?
Most őszintén.
Bunkó, oszt kész. Foglalkozz a jobbik szomszédoddal.
Akinek teher köszönni, annak száradjon le a szája!
Már ne is haragudj, de az alapvető udvariassághoz hozzá tartozik, ha belépek egy társasházba, ráadásul ott is lakom, akkor köszönök, mint ahogy köszönsz, ha belépsz egy orvosi rendelőbe, vagy ha egy lifttel utazol valakivel.
Ebben mégis mi a pékfasza a teher??? Ennyire ne legyünk már droidok, hogy csak nézünk ki a fejünkből és egymáshoz sem szólunk, mikor ott élünk egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!