Hány éves kortól viszed ki a gyereket a tűzijátékra?
Én négy évesen voltam először. Mit ne mondjak, nem sokat értem vele, mert a magas emberek között nem láttam semmit. A hazafele út is szörnyű volt, alig közlekedtek a buszok, emlékszem, hogy mennyire hisztis lettem emiatt.
Ha viszont kocsival mentek, és találtok egy jó helyet, akkor nagyon nagy élmény lehet majd a kicsinek :)
Szóval szerintem akkortól érdemes vinni a gyereket, amikortól már élénken vissza tud emlékezni a dolgokra. Ez pedig általában 3 éves kor.
Igaziból 5 éves a lányom, és közel lakunk az Árpád hídhoz. Gyalog 15 perc. Csak nem tudom mennyien tolonganának rajta.
Meg lehet, hogy hülyeség, de nem akarom, hogy beszóljanak az emberek, amiért ilyenkor kint vagyunk vele az utcán...
Vagy ilyenkor "bocsánatos bűn" kint lenni ekkora gyerekkel éjjel?
tavaly 2 éves volt a fiam, kivittük. nem a tömegbe, a rakpart végéhez (ahol idén le van zárva), de nem élvezte, 2 percig nézte, majd hazajöttünk. idén nem visszük ki mert korán fekvő lett, 9kor már aludni fog :)
jövőre majd lehet szentendrére kimegyünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!