Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves kortól viszed ki a...

Hány éves kortól viszed ki a gyereket a tűzijátékra?

Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Én négy évesen voltam először. Mit ne mondjak, nem sokat értem vele, mert a magas emberek között nem láttam semmit. A hazafele út is szörnyű volt, alig közlekedtek a buszok, emlékszem, hogy mennyire hisztis lettem emiatt.

Ha viszont kocsival mentek, és találtok egy jó helyet, akkor nagyon nagy élmény lehet majd a kicsinek :)

Szóval szerintem akkortól érdemes vinni a gyereket, amikortól már élénken vissza tud emlékezni a dolgokra. Ez pedig általában 3 éves kor.

2012. aug. 20. 11:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Igaziból 5 éves a lányom, és közel lakunk az Árpád hídhoz. Gyalog 15 perc. Csak nem tudom mennyien tolonganának rajta.

Meg lehet, hogy hülyeség, de nem akarom, hogy beszóljanak az emberek, amiért ilyenkor kint vagyunk vele az utcán...

Vagy ilyenkor "bocsánatos bűn" kint lenni ekkora gyerekkel éjjel?

2012. aug. 20. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
este 9 óra még nem éjszaka egy 5 éves gyereknek .én viszem a majdnem 3 éves és 4 éves múlt kisfiainkat.nálunk 21.30kor lesz.
2012. aug. 20. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi sose mentünk ki a tömegbe, hanem olyankor egy pesti rokon meghívott, és mivel ők panelban laktak, aminek ki lehetett menni a legtetejére, mindig onnan néztük. Olyan 2-3 éves körül voltam, mikor először mentünk hozzájuk. Egy ideje meg már nem érdekel egyáltalán. Amikor én kicsi voltam, még nagy szám volt egy tűzijáték, volt kétszer egy évben, augusztus 20-án meg újévkor, most meg már boldog-boldogtalan vehet magának otthonra és fellőheti, itt felénk szinte hetente lövöldöznek valami születésnap meg egyéb bulik miatt, szóval a gyerek is látott már eleget. Oké, hogy az otthoni az nem olyan sok meg kisebb is, de akkor is elvszett már az a régi varázsa a tűzijátéknak. A gyerekemet se hiszem, hogy ki fogom vinni idén.
2012. aug. 20. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:
90%

tavaly 2 éves volt a fiam, kivittük. nem a tömegbe, a rakpart végéhez (ahol idén le van zárva), de nem élvezte, 2 percig nézte, majd hazajöttünk. idén nem visszük ki mert korán fekvő lett, 9kor már aludni fog :)

jövőre majd lehet szentendrére kimegyünk

2012. aug. 20. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!