2/3 anonim válasza:
Én valami playmobil játékon gondolkodom, mert van neki már kétféle, és nagyon szeret mostanában vele játszani: néni, bácsi, mennek motorral, autóval a tengerhez stb.
Többfajta van belőle, lányoknak is kiváló a szerepjátékokhoz. A fiamnál a motor a favorit, úgyhogy abból sosem elég...
De majd nézek kirakót vagy hasonló fejlesztő játékot, bár ami van, az sem köti le sok ideig.
Duplónk nincs, még az is jó lehet, bár én sajnálok rá annyi pénzt kiadni, és alig van benne pár db. Akkor már mindenkitől kéne azt kapnia, hogy normálisan lehessen belőle építeni. Bár a barátnőméknél láttam autómosós duplót, nagyon tetszett, de ha nincs hozzá más... Legónk meg van két nagy dobozzal, még az enyém volt, már lehet megvárom, amíg abba belenő...
3/3 anonim válasza:
Vidámpark, ugrálóvár, kisvasút, torta és óriásmágnestábla kis és nagybetűkel meg számokkal, krétával is lehet rá rajzolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!