Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen a gyereketek szobája?

Milyen a gyereketek szobája?

Figyelt kérdés
Raknátok fel képeket a kisgyereketek szobájáról, nálunk most lesz felújítás, ötleteket szeretnék 2 éves kisfiam szobájához. Praktikus játéktárolók, polcok, és minden ötlet érdekelne.
2012. aug. 18. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek vannak a szobájában, illetve a pillangós szettnek még a könyves polca, és a szafaris szettnek is a polca.

Szeretem ezeket a fa kisbútorokat. A falat pedig felmatricáztam 1m*1 m Falmatricákkal.

Színes gyerek szobája lett a lányomnak.

2012. aug. 18. 16:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Képet sajnos nem nem tudok feltenni, de nagyjából megpróbálom leírni.Épp most rendeztem át. :)

Az egyik falon végig szekrénysor, 2x2 ajtó plusz középen egy alul felül szekrényes, középen polcos rész.

Ilyesmi:

[link]

Az övéből a vitrines rész hiányzik.

A két szélső, meg a felső ruhás.Az alsóban a magasabb játékok vannak.A polcon meg tv, dvd lejátszó és a lemezek.

Vele szemközti falon középen van az ágya, az ágy lábánál egy irodai fiókos szekrény 4 fiókkal

Ilyesmi:

[link]

csak a kerekeket én leszereltem róla.Ebben 1 fiókba könyvek, firkafüzet és a ceruzák vannak.1-ben csak a kis vonatok, sínek vannak, 1-ben a legók, 1-ben meg a kisebb figurák, autók egyéb kis csetreszek, mint a legújabb kedvenc a szívószál! :)

Van kihúzható ágyneműtartója, ebbe vannak a nagyobb autók, és a plüssök.Az ágy fejrészénél pedig merőlegesen van az én régi íróasztalom, ami még nem funkcionál, így oda sem lehet ülni hozzá, de az alatt vannak nagy játéktároló zsákban azok a játékok amivel ő még egyáltalán nem játszik, meg még egy rakat autó és plüss.

Illetve van még bent egy műanyag asztalka, ami vándorló életmódot folytat.

A fala alapból kék, amire az ablak mellé még anno festettem egy nagy Micimackót fűvel, virágokkal, mögötte bokorral felette napocska, a merőleges falon fa méhkassal ahonnan a Micimackó felé szállnak a méhek, a lábánál lévő mézes csupor miatt. :)

Ez sajnos lassan eltűnik, mert muszáj lesz festenünk. :(

2012. aug. 18. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!