Ti mit tennétek ha a gyereketek már nem először esne el az óvodában de az óvónők nem tudnák megmondani hogy és mikor és hol történt?
Nekem van egy barátnőm, aki óvónő, és azt mondja, annyi gyerek van, hogy a testi épségüket is nehéz megóvni.
Gondolom, elbotlik, beüti magát a gyereked, nem ordít utána nagyon, így fel sem tűnik nekik.
Amúgy el tudom képzelni, hogy sok rohangáló gyerek között ez t észre sem veszik.
De szerintem szépen, udvariasan mond meg, hogy szeretnéd tudni mi történt máskor.
A megharapás, hát gondolom ugyanez. Pont, amiért nem a te gyereked a középpont, így ezért nem tűnhetett fel. Az ordítozó, kiabáló, rosszalkodó gyerekek gondolom ilyenkor előnyben vannak.:(
Sajnos ez megesik :( Nálunk is megtörtént (5 éves a fiam) és még meg is fog gondolom mert a 3 éves lányom most megy oviba.
Főleg a nyári ügyelet az pláne ilyen sok gyerek, kevés óvónő aki ott van az is majd megsül pl. a kánikulában szóval feszültebb helyzet. A gyerekek is idegesebbek. Fiamat is lelökték a csúszdáról pár napja. Kék zöld a gyerek. Óvónők semmit se tudtak, ki csinálta mikor miért. A gyerek mesélte meg én látom a nyomokat.
Nem nagyon tudom mi a megoldás erre. Talán semmi. Azt nem várhatom hogy az egyszál vagy max.2 óvónéni az én gyerekem fenekében álljon ( a többi 25 meg menjen amerre lát).
Sajnos meg kell tanulniuk megvédeni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!