Mennyi időt tölt gyermeked és férjed/párod együtt? Kettesben milyen programjaik vannak?
Az én férjem is sokat van itthon, a munkája ilyen. De csak du. foglalkozik a gyerekkel. Legózni még sose ültek le együtt. Nem a férjem műfaja sajnos.
Sokszor mennek vásárolni és fagyizni. Számítógépen is sokat néznek mindenféle zenét, dalokat.
Majdem minden nap 1 órát (ha jó idő van) medencéznek.
Kb. 2 éves koráig nem nagyon hagytam a férjemmel csak az anyukámmal vagy az anyósommal. Nem azért mert nem tud rá vigyázni, hanem azért mert a férjem "nem lesi mindíg " a gyerek kívánságait úgymond mint én.
Nem "ugrik neki " ha szomjas stb.. De 2-3 alkalom után láttam hogy semmi gond, ezért most már több órát is együtt vannak nélkülem (fodrászhoz megyek, stb.)
Ha elmennek vásárolni egy pelenkázótáskát telepakolok, hogy mindíg ott legyen kéznél ha valamire szükség van (váltóruha, uzsonna, innivaló, rágcsálnivaló) így biztonságban érzem "magam" :)
De együtt járnak fodrászhoz is. Az mondjuk nem sok idő.
Ismerek olyan anyukát is, aki még nem hagyta apukára a gyereket soha. Ez probléma is lehet a későbbiekben.. szerintem.
A férjem látja hogy én hogyan foglalkozom a gyerekkel és az alapvető dolgokat Ő is betartja. Így nagyon nincs miért aggódnom.
Most 3 éves a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!